Mennyi az esély rá (hány százalék), hogy a lányomnak szép dús haja lesz?
Nekem extra dús, vastag szálú, az én részemről mindenkinek ilyen. Férjemnek vastag szálú és dús, kivéve ott ahol nincs haja (hormonális kopaszodás).
Anyósomnak ritka és vékony szálú.
Lányom rá ütött.
Fiam pedig az én hajamat örökölte .
Vagy igen, vagy nem
Nekem, szüleimnek,tesómnak,mind a 4 nagyszülőmnek, férjemnek és egész családjának a nagyszülők és dédszülőket beleértve. Fotók alapján dús haja volt/ van.
Egyedül 2 nagynénémnek ( az 5-ből) van vékonyabbszálú haja.
A lànyom megnyerte a vékony hajat, remélem változik neki.. de cserébe nagyon szép színe van, és nem kifejezetten kevés, de dúsnak sem mondanám.
Fiam az enyémet örökölte.
10 cm hajjal született, az kikopott, de 4 hónapos korától 2 havonta majd 1 éves korától 5 hetente kell vágni neki.
Haja állaga 1,5 évesen olyan, mint a nagy gyerekeknek, felnőtteknek.
Viszont 2 embernek volt egyenes haja az egész dupla famíliában a haja, neki az lett.
Szóval ez lutri.
Ezt nem lehet igy megmondani elore, mint azt sem, hogy milyen szinu szeme lesz vagy haja.
Szuleimnek, tesomnak es nekem is dus hajam van, egyenes és világosbarna/szőke, tesom es én vöröses/eperszőke hajúak vagyunk. Paromnak sotetbarna, szinte fekete, egyenes, szinten dus, a csaladjanak is.
3 kislanyunk van es mindegyikojuknek masmilyen a haja, a legnagyobbnak vekonyszalu, szogegyenes, vilagosbarna. A kozepsonak szoke, nagyon dus es göndör. A legkisebb meg csak most született szoval nincs sok haja meg, de eddig egyenes es vöröses beutese van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!