Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik fajta bebat válasszam?

Melyik fajta bebat válasszam?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám,úgy néz ki hiába csinálok bmit is kezd kevés lenni a tejem:( A baba ha-t adjam neki-ezt írta ki az orvos születésekor-vagy adhatok már neki beba 1et?
2008. dec. 16. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha most kezded,akkor először sztem a beba Ha-t,ez hypoallergén,aztán később áttérhettek a másikra,mi is Ha-val kezdtünk,csak mivel a lányom elejétől azt kapta,mi 3 hósan váltottunk.
2008. dec. 16. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Első vagyok,a Beba 1-et is felírja a doki vényre és akkor olcsóbb.
2008. dec. 16. 20:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben és köszi a gyors választ:) Amiatt kérdeztem egyébként mert azt hittem az a különbség h a beba 1 táplálóbb...Akkor kipróbáljuk a ha1-et.Egyébként azt olvastam ez keserű.Mennyire igaz ez?
2008. dec. 16. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi a BEBA HA,HA/AR,HA START AKTÍV,HA AKTÍV 2,majd az AKTÍV 3-t próbáltuk,mindíg a korának megfelelőt.Igaz a Ha drágább,de ha vmelyik oldalon előfordul légúti vagy emésztőrendszeri allergiás érdemesebb a Ha-t venni.Amúgy a BEBA keserű és büdös is,de az én gyerekem megette.
2008. dec. 17. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!