Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha ez a 2 lehetőség állna...

Ha ez a 2 lehetőség állna előttetek, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

1. A gyereketek 2 évesen bölcsibe megy ti pedig vissza dolgozni.

2. A férjetek kimegy külföldre dolgozni, ahonnan 2-3 hetente jön haza. Ti pedig így még oviig otrhon maradtok a gyerekkel.

2022. márc. 2. 19:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Mindenképp az első!
2022. márc. 2. 20:21
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván az elsőt. Mondom úgy, hogy a harmadikkal itthon voltam 4 éves koráig, mert utált mindenféle közösséget, a munkahelyem meg úgyis megszűnt, a férjemnek meg anyagilag éppen belefért.

De ha ez lett volna az ára, hogy 3 hetente látjuk az apjukat, akkor beszoktunk volna szépen a bölcsődébe, ahogy a tesók is... -_-

2022. márc. 2. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:
3. Mennénk mi is a férjemmel.
2022. márc. 2. 22:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatfuggo, en az elsot valasztanam, de ismerek olyat, aki a masodikat valasztotta, es boldogok vagyunk mi is, es ok is. Nekem a ferjem a covid ota itthonrol dolgozik, mar emiatt is nagy a kulonbseg a kisebbik gyerekkel valo kapcsolataban, mint ami anno a naggysl volt, pedig 6 korul hazaert akkor is. Ha csak 2-3 hetente lathatnak a gyerekek meg en is, azt nagyon nehezen viselnem.
2022. márc. 2. 22:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyértelmű 1, ki az akinél ez kérdés??
2022. márc. 2. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Első. Svájcban élünk. Rengeteg magyar párt ismerek, ahol apuka minden vagy minden második héten pénteken munka után repül haza. A gyerekek mindenhol kérlelik az apjukat, hogy menjen haza. 1-14 évesek a gyerekeik. A felesége mondhatni egyiknek sem dolgozik. Még az iskolás gyerekek mellett sem. Nem kevés félretett pénzük van, de beleestek abba, hogy a fényűző életet élnek már (luxusautók, kertesház, nyaraló, évente 4x nyaralás a legdrágább helyeken, drága játékok a gyereknek stb). Ezt pedig nem akarják feladni, mert a felesége többnek közölte, hogy akkor elhagyja... Szerintem nem normális helyzet.

Két olyat ismerek, ahol azért jött ki a férfi 5 évre, mert rossz anyagi helyzetbe kerültek. Viszont ők ahogy jól álltak hazamentek mind és ott alapítottak vállalkozást. Ott viszont a feleségek is támogatták őket ebben, hogy hazamenjenek. Nem éltek sose luxusban, csak tartalékoltak ingatlanra, egy olcsóbb autóra, vállalkozásra és volt még így tartalékuk is.

A legtöbb viszont 10-15 éve kint van, mivel ez a legegyszerűbb sokuknak. Van olyan pár is, ahol csak így nem ölik meg már egymást.

2022. márc. 3. 07:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen első. Az én párom csak hétvégén van itthon, tudom milyen pokoli mindent egyedül intézni. Ráadásul 3 gyerekkel...
2022. márc. 3. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!