Terhesgondozással kapcsolatos leleteket megtartottátok?
Figyelt kérdés
Két gyerek után jó nagy pakk van, fognak ezek még kelleni? (UH, vérvétel, ambuláns lapok stb.)
Kiskönyvet gondoltam elrakni emlékbe..
2022. márc. 2. 18:16
1/4 anonim válasza:
Mindkettejüknek egy db mappája van, ebben benne van a terhesgondozástól kedzve a védőnői státuszokig minden papír. Kelleni szinte biztosan sosem fog, de emlékbe egyszer majd átfutni biztosan izgalmas lesz, talán nekik is, azért egy lapos A4-es mappát nem olyan bonyolult tárolgatni, nem egy kölöztető doboznyi cuccról beszélünk :D De ha te úgy érzed, dobd ki nyugodtan, kelleni nem fog.
2/4 anonim válasza:
Megtartottam, nem nagy helyet foglal 2 vékony mappa
3/4 anonim válasza:
Persze, minden papír megvan. A kicsi beteg, annyi kontroll papírja van, mint a 3 terhességnél összesen nem, de ezeket sem dobtam ki.
4/4 anonim válasza:
Igen, a legkisebb fiókban elfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!