Melyek voltak azok a kérdések amik kiverték nálad a biztosítékot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Annak idején egy ilyen poszt alatt gyűjtöttük a legviccesebb, legidegesítőbb, leghajmeresztőbb kérdéseket az oldalról, bármilyen kategóriában. Nagyon jó mulatság volt olvasni. Biztos akad még itt olyan "régi katona" mint én és emlékszik még erre. A legeldásak közül a húsos-csontos trilóia és az anyuka aki az ikrei közül a lányát szereti.
Esetleg egy 2022-es verziót nem szeretnétek csinálni?
2022. febr. 28. 18:34
21/43 anonim válasza:
Én is, és nem is értettem, szerintem azt el lehet zárni a gyerek elől. Atyaég! Micsoda agyhalott.
22/43 A kérdező kommentje:
2022. márc. 6. 07:59
23/43 anonim válasza:
24/43 anonim válasza:
25/43 anonim válasza:
Nem ez a kategória, ne jót nevettem...
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__alkoholmentes-..
26/43 anonim válasza:
27/43 anonim válasza:
Egy új gyöngyszem
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
28/43 anonim válasza:
29/43 anonim válasza:
30/43 anonim válasza:
Sajnos már nem találtam meg. Nem is ebben a kategóriában volt, hanem az egészség fül alatt. Helyesírás alapján egy 16-18 éves, maximum 8 általánossal rendelkező, de azt is bukdácsolva elvégző volt a kérdező: megkérdezte, hogy a babája, aki agytályogot kapott, meddig lesz bent a kórházban. Ahhoz ugye nincs elég iskolája, hogy bármit is megértsen abból, amit az ottani szakemberek mondanak neki, maga az agytályog sem így hangzott el, de ki lehetett következtetni, hogy erre gondol. Mivel elég nagy baj azért egy ilyen szituáció, nyilván nem kapott semmi negatív kommentet, de már az elég szomorú, hogy ilyen komoly egészségügyi kérdésben a gyakorin érdeklődik (ebből is látszik, hogy semmit nem fogott fel a helyzet súlyosságáról) és mindemellett a saját anyanyelvén is épphogy valamit tud böfögni, értelmes kommunikációra már képtelen, de internet hozzáférése meg okos telefonja és most már gyermeke az nyilván van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!