Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik neveket választanátok...

Melyik neveket választanátok ikreknek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 26. 17:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%
Azért mert nem volt Facebook attól még voltak celebek. Csak másképp hívták őket.
2022. febr. 26. 18:13
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsót jelöltem, de...

Ilyen vezetéknévhez biztos 2 nevet akartok?

Nekem is bonyolult nevem van, a férjemnek is, így a férjezett nevem másoknak kész keresztrejtvény. Ehhez még 2 nevem lenne... Bele se gondolok inkább.

2022. febr. 26. 18:26
 13/25 anonim ***** válasza:
97%
Anna és Vivien, az összes többit elfelejteném
2022. febr. 26. 18:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Éppen elég lesz, ha helyesen ki tudják ejteni a gyerek vezetéknevét az emberek, nem kell még hozzá idétlen rossz hangzású névből ráadásul kettő.
2022. febr. 26. 20:28
 15/25 anonim ***** válasza:
98%
NE adj ennyire egyforma neveket, meg fogod bánni, és ők is utálni fogják...
2022. febr. 26. 21:18
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire összeillő neveket akarsz, akkor legalább a második név ne legyen hasonló vagy rímeljen rá.

Ezek közül a nevek közül az Alana-Elena páros a "legjobb", de csak azért, mert egy magánhangzót sokkal könnyebb megkülönböztetni, mint egy mássalhangzót.

Kérd meg a párodat, hogy álljon a ház legtávolabbi pontjára, és kiabáld azt, hogy "HANNAAAAA GYERE IDEEEE", majd kérdezd meg a párodtól, hogy mit hallott, Annát vagy Hannát? Ugyanezt megteheted a Lilivel és a Vivivel is. Garantálom nem fogja tudni, hogy melyik nevet mondod.

Legyen akkor Alana és Elena, de ne Martina-Palmira legyen a második név, könyörgöm.

2022. febr. 26. 21:24
 17/25 anonim ***** válasza:
97%

Anna es Petra. Pont.

Biztos nem buntetnem oket sem hasonlo sem dupla nevvel.

2022. febr. 26. 21:26
 18/25 anonim ***** válasza:
92%

Túl egyformák.

Legutolsó a legjobb ezek közül.

2022. febr. 26. 21:32
 19/25 anonim ***** válasza:
47%

Ha muszáj 2 név (én nem látom értelmét), akkor a 2.opció: Anna Petra - Hanna Berta

Ha egy is elég, akkor a 3. Vivien - Lilien

Ott már nagyon hosszú a dupla keresztnév.

2022. febr. 26. 23:30
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsót jelöltem, mert a többiben az első nevek majdnem ugyanazok. Ki akarna úgy élni, hogy ő mondjuk Anna a tesója meg Hanna? Borzalmas így. Ugyanez az Elena-Alana. Ezek gyakorlatilag ugyanazok a nevek. Basszus, ne utáld már őket ennyire.

A Vivien meg a Lilien is hasonlóak, de azok legalább nem konkrétan ugyanabból a névből erednek. Ők valós emberek lesznek, nem valami cuki mesehős ikrek, hogy ilyen idióta rímelő neveik legyenek.

Amúgy én sem adnék második nevet.

2022. febr. 27. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!