Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt olyan, aki nem ment...

Volt olyan, aki nem ment vissza kontrollra, és úgy közösült a párjával?

Figyelt kérdés
5 hete szültem, terhesség alatt nem volt semmi, mert nem lehetett. Az orvosom, akihez terhes gondozásra jártam, csak március 10-re tudott időpontot adni. Szegény férjemet már nagyon sajnálom, rá adasul indul vissza dolgozni 6-án. Mit javasoltok?
2022. febr. 22. 11:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

Az első szülés utan kivártuk. Nem is 6 hetet, hanek 3 hónapot, addig véreztem. Ott volt gátmetszés, repedés

Most a másodiknál 5het 4 napig "birtuk". Nem volt semmi a szülésnél, se gátmetszés, se varrás, se repedés.

7 és fél hetre kaptam csak időpontot. Nem a férjemnek kellett, hanem nekem. Nem ösztönlenyek vagyunk, nem is kissebbseg pl borsodbol...

Egy nő csak érzi ha nemjó, ha nem áll készen rá, ha fáj, stb.

És ahogy az elöttem szólo írta, nem fogok engedélyt kérni 28éves korkmba a szexre 🤷‍♀️

Egyébként a kontrollra elmentem, ahol megnyomkodta a doki a hasam és ennyi. 15 ezerért... (első szülés után is csak azért vizsgáltak, hogy a varrást megnézzék)

2022. febr. 22. 12:41
 12/19 anonim ***** válasza:
39%
Én párom is külföldi, január közepe óta nem láttam... Jövő pénteken költözik végre hozzám Magyarországra. Tehát igen, vannak hetek mikor nem is tudnank kufircolni és? Ráadásul most hogy terhes vagyok, a libidom is a béka segge alatt, az első 12 hétben nem is volt megengedett a szex méh polip miatt, életben nem mondta a, párom hogy elhagy, vagy hogy elege van és dugjunk már.... Sőt amikor úgy volt hogy lehet egész terhesseg alatt nem lehet majd szexelni akkor is azt mondta hogy nem ez a legfontosabb dolog, ráadásul máshogy is kivaloan meg lehet oldani, még arra is figyel olyankor hogy a nagy hasam miatt nekem legyen kenyelmes miközben máshogy megoldom neki...
2022. febr. 22. 12:41
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
9-es és 11-es.Igen valószínűleg látsz egy méhszáj sérülést is magadnak,vagy azt,ha a méhében belül van gond.A 6 hetes vizsgálaton nekem megnézett mindent ultrahangon is,és belül is.Az nem a mi hibánk,ha ti hanyag orvoshoz jártok,ráadásul magánban,pénzért.
2022. febr. 22. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
*méheden belül
2022. febr. 22. 12:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért tettem föl a kérdést , mert 2x volt már mehszajsebem. Köszönöm a választ mindenkinek! Be tartom a protokollt.
2022. febr. 22. 13:36
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha volt is már problémád terhesség és szülés nélkül is, akkor meg végképp nem értem,hogy fogalmazódott meg a kérdés.
2022. febr. 22. 15:33
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem vérzel, nincs panaszod, begyógyult a gátsebed, akkor lehet szexelni.

Legújabb kiadású szülészet tankönyv: "Hagyományosan ülőfürdő, szexuális élet hat hét után engedhető meg. Mivel a méhnyakban lévő nyákcsap a szülés után 2-3 héttel kialakul, mai ismereteink szerint ezt követően a fertőzés kockázata minimális, így amennyiben ezekre igény van, nem tiltható."

2022. febr. 22. 15:43
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

Azért ez az igazi szerelem csajok.

Kiprésel magából egy 3-4 kilós gyereket, de "szegény férjem" szöveggel jön.. :D

2022. febr. 22. 15:48
 19/19 anonim ***** válasza:
53%
Menj el privát orvoshoz, vagy simán menj be a kórházba ahol szültel hogy nézzenek meg. Valószínűleg ha nem verzel, nem fáj akkor mehet a dolog de ez a te döntésed. Nem mondom azt se hogy tedd, es azt se hogy ne tedd
2022. febr. 22. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!