Engedélyeznétek a béranyaságot Magyarországon?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 18:08
21/22 anonim válasza:
Az én életemre nincs kihatással, ahogy a melegházasság sem, szóval felőlem mehet, de amúgy elég embertelen dolognak tartom. Meg megint egy olyan dolog, hogy valaki valamire nem képes, vagy nem hajlandó, de pénzzel megoldja.
22/22 anonim válasza:
Igen, senki nem kötelez senkit rá, hogy béranya legyen. Rengeteg pénzt kapnak érte, amit tisztességes munkával valószínű nem tudnák megkeresni. Ha valaki vállalja a nehézségeket a pénzért, akkor tegye. Valaki meg annyira akar egy saját gyereket, hogy mindenét kifizeti érte. Számomra mindkettő érthetetlen, mert nem akarok gyereket, szülni meg semmi pénzért nem szülnék. De elfogadom, hogy más máshogy él. Igaz szerintem az lenne a legjobb, ha örökbefogadnának inkább és könnyebb lenne a procedúra. Sokkal jobb lenne az otthonban lakóknak. A saját vérhez való ragaszkodás szerintem a legnagyobb hülyeség. Sokszor nem is hasonlítanak a gyerekek a szülőkre, túl van dimenzionálva, sok ember azt hiszi, hogy az ő génjei azok csodálatosak, muszáj őket átörökíteni. Közben meg semmi extra az emberek 95%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!