Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Autós ülésmagasító jó lehet...

Autós ülésmagasító jó lehet konyhaszékre, hogy felérje az asztalt?

Figyelt kérdés
Lassan már nem akar beülni az etetőszékbe, de sima székről nem éri még fel normálisan az asztalt. Egy katonákra vágott kenyeret simán megeszik így is, de egy főzelék, leves már nem megy ilyen magasságból. Sajna nincs itthon olyan magas párnánk, ami megfelelne a célnak. Magasított gyerekszékek tök jók, de pici a konyhánk, nem fér be még egy szék. Az erre a célra való székmagasítók nem nagyon tetszenek, meg elég húzós áruk is van... Ezért merült fel az autóba való ülésmagasító. Van aki így oldotta meg? Egyéb megoldásokat is írhattok, jó lenne találni valamit, ami megfelelő
2022. febr. 13. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elcsúszik. A székmagasítók viszont rögzíthetők és nincs is hátrafelé lejtésük.
2022. febr. 13. 17:59
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Én is attól félnék, hogy lecsúszik a magasító a székről. Párnát szoktak alája tenni ilyenkor.
2022. febr. 13. 18:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi ülésmagasítót használtunk, teljesen jó volt. Mondjuk nekünk széles székeink voltak, szépen ráfért. Egyszer kétszer volt, hogy véletlen lecsúszott, de inkább csak akkor ha nem volt rendesen betolva a szék és messzebb volt az asztal.
2022. febr. 13. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálunk sose esett még le. Teljesen jól működik a magasító.
2022. febr. 13. 18:11
 5/11 anonim ***** válasza:
én nem használok ilyet, de ha félsz h elcsúszik hát egy nadrágszíjjal rögzítsd le.
2022. febr. 13. 18:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem jó ötlet. Van direkt gyerek székmagasító. Ez pl. nagyon jó, de van sok más modell is.

[link]

2022. febr. 13. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Eleinte székhez csatolható magasítónk volt, majd kb. 3 éves koruktól már az autós magasítót használjuk.

Ilyenünk volt, használtan vettem kb. 3000Ft-ért és 2000-ért adtam el 2 évvel később.

[link]

2022. febr. 13. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

[link]

2022. febr. 13. 18:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Most picit jobban utánanéztem a székmagasítóknak és ezek mind 15 kg-ig vannak, azt meg mi már kinőttük...
2022. febr. 13. 19:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Van kismillio szekmagasito nem is dragan. Bar nem tudom, neked mi szamit huzos arnak, de szerintem 10ezer forintert egyaltalan nem draga, kesobb meg el tudod adni, ha nem kell. Itt van peldaul ez. Teljesen egyszeru. Bar azt irod,hogy neked ezek nem tetszenek, azt nem tudom, mi nem tetszik rajta, de ez egy sima feher kis magasito, nincs benne semmi extra.

[link]

2022. febr. 14. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!