Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit van kézben az 5hónapos...

Mennyit van kézben az 5hónapos baba?

Figyelt kérdés
Gyötröm magam egy ideje. Születése óta nem volt sose az a fajta baba aki csak kézben van el. Nagyon de nagyon ritka volt az hogy felkelőét vennem mert csak úgy volt el. Persze attól felvettem de sokszor látni lehetett , hogy kényelmetlen neki fekve jobban szeretett(szeret) lenni mai napig. De már most nagyon bűntudatom van hogy alig van kézben :( már most ugye nehéz is közel 10kg sokáig nem tudom fogni. Anyukám azt mondja hogy azért nem szeret hason se lenni meg azért olyan kis "penye" mert nem volt sokat kézben. Nem erős a háta. :(
2022. febr. 10. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

ja, ez a 10 kiló nekem is feltűnt :O hány kilóval született?

5-ös voltam

2022. febr. 11. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
Erősíteni kell magad is, mert igaza van az egyik válaszolónak hogy kell még cipelned mikor hisztis dacos az a gyerek és akár téli időszakban az én 2evesem is hiába 12kg de overalba csizmában azért cseppet több. A baba meg szimplán lehet így érzi jól magát. De erősítsd öt is mert 10 kg egy 5 hónapos ak baromi sok. Bármennyivel is született. Tedd többet hasra tornaztasd. Sok fejlesztő dolog van már egészen piciknek is.
2022. febr. 11. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy tudom, hogy a nyaka, háta, fejtartása attól erősödik, ha hason vagy kézben van. Tehát az egyik ajánlott (vagy mindkettő). Ha karban nem bírod, ott a hordozókendő, azzal könnyebb. Sőt, viheti abban sétálni az apja. Vedd figyelembe, hogy a bekötést sok baba nem szereti, de amint sétálni kezdesz, megnyugszik. Ha ez nem válik be, próbáld többet hasra tenni.
2022. febr. 11. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!