Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék megszabadulni a...

Szeretnék megszabadulni a gyermekjóléti szolgálattól. Hogyan?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet az alapellátásból (ami a semmi) kikerülni? A párom rámküldte Őket mondva hogy eltűntem, nem tűntem el, 2 utcával arrébb a saját ingatlanomban voltam. Mindegy. Mivel a házamban szieszta kályha van, ezzel fűtöttem aznap, viz akkor pont volt ugyan de melgviz nem mert probléma volt a villannyal. Mindegy. Ezt megtudta a gyerekjólétis és védelembe vették a fiamat. Aznap este azért aludtunk ott a komfortos ágyban ágyneműkkel, mert Pesten esti kijárási korlátozás volt. A párom meg csinálta a hisztit. Na mondom én ezt nem hallgatom.

2022. febr. 9. 10:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Utolsó,pl anyukád jó példa erre.
2023. nov. 20. 12:30
 12/12 anonim válasza:

A gyerekjólétisek nálam is voltak már. Nem találtak semmit, elmentek.

Azt mondták sokan panaszkodnak a védőnőre.

Na ennek az volt a baja hogy át akarta rendezni a nappalit, hogy ne legyen benne tv, a gyerekemet ne tegyem a járókába mert nem jó ott neki, meg menjek ilyen baba mama klubba. Először szépen mondta, aztán már utasított.

Kijöttek a gyerekjóléti szolgálattól, megkérdezték szoktam e főzni, férjem mit dolgozik, van e játék, ennivaló a gyereknek, azt mondták hogy ők olyan helyekre szoktak kimenni ahol be van törve az ablak, vagy nincs fűtés stb és ők sem értik a védőnőt. Azóta sem jöttek.

Amúgy ilyen túl buzgó volt ez a védőnő és alig vártam hogy megszabaduljak tőle.

Végre már nem kell hallgatnom a hülyeségeit mert a lányom 7 éves. Ja és állandóan ő akart ide kijárni méregetni a lányomat. Teljesen rám volt kattanva. Ez az eset után szóltam annak a védőnőnek aki az ő felettese és többet nem jöhetett ki, mi mentünk mérésre. De még akkoris szemétkedett hogy ő erre járt és látta hogy az udvaron medence van, vigyázzak a gyerekre stb. Amúgy nem kezdő anyuka voltam, vagy fogyatékos, egyszerűen neki valamiért nem voltam szimpatikus nagyon.

júl. 17. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!