Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 34-éves srác vagyok és már...

34-éves srác vagyok és már nagyon szeretnék gyereket, de nincs barátnőm így nincs lány aki megszülné. Sokszor jó lenne ha nőnek születtem volna, már rég lenne gyerekem. Mit csináljak hogy legyen?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 16:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne olyat keress aki csak gyerekre vágyik,hanem aki érted is odavan. Könnyen tönkre mehet a kapcsolatotok a szülés után és a gyerekkel nem biztos,hogy tudnád tartani a kapcsot.
2010. szept. 12. 10:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretnék gyereket, de ha nem baj, akkor a férjemtől. :)

De félre téve a viccet. Vannak ilyen rapid randik, internetes társkereső oldalak. esetleg baráti körbe nem lenne olyan nő, akit be tudnának neked mutatni( kis összeboronálás). De addig ne akarj gyereket, amíg olyan nőt nem találsz, akit szeretsz és ő is szeret. Mindenkinek meg van a párja, hidd el!

2010. szept. 13. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Járj el társaságokba, szórakozni, vagy maradnak a társkeresők. Több ismerősöm is neten találta meg a társát és már családot alapítottak! Én 21 voltam, mikor megismertem a párom, ő akkor volt 33. Döcögősen indult a kapcsolatunk, de én már tizenéves korom óta gyerekre vágytam. Aztán a körülmények úgy alakultak, hogy a 40. szülinapja előtt 2 nappal megszületett az első gyermekünk! Szóval ne add fel! Nagyon sok lány, nő vágyik családra és egy megbízható társra, csak keresni kell. :) Sajna mostanában tényleg nagyon divat lett a szingliség meg a karrier a huszonéves lányok körében, aztán 30 fele sokuknál elkezd berregni az a bizonyos belső óra, hogy mindjárt kifutnak az időből és ott állnak család nélkül... Tehát remény van, hidd el, csak légy nyitott és kedves.

Sok sikert hozzá, kívánom, hogy mihamarabb találd meg a társad, aki kisbabát szül neked!

2010. szept. 13. 19:33
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát már nagyon vágyom rá!
2010. szept. 13. 20:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Írj ennek a lánynak, hátha van bennetek közös!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__18..

2010. szept. 13. 21:01
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Mi most lesz 2.éve,hog ismerjük egymást a férjemmel,3 hónap után összeköltöztünk,most 1 éve házasodtunk,és fél éves a kislányunk.én 31,Ő35 múlt.nekünk a randivonalon jött össze a dolog:)HAJRÁ!!
2010. szept. 13. 21:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a találkahely.hu-n ismertem meg a férjem.

Pár nap és megszületik a 2. babánk :)

2010. szept. 14. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem nincs párom, de van egy gyerekem, ha gondolod lehetsz az apja:)
2010. szept. 14. 20:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogy alakult van mar szerető csaladod vagy maradt szingli lét
2020. dec. 29. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!