Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akciós nevenincs pelenka a...

Akciós nevenincs pelenka a Tescoban. Érdekel?

Figyelt kérdés
Mi ma vettünk először ilyent, nem tűnik rosszabbnak mint a DM-es amit eddig használtunk. 3899 Ft 2 zacskó. Nekünk a 4-es kell, az 70 db-os. Gumis derekú!
2010. szept. 10. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
A bella háppy nem nevesincs... de tényleg tök jó!
2010. szept. 10. 14:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor bocs, de én még soha nem találkoztam vele, de gondoltam ennyiért megér egy próbát. A nevét pedig nem tudtam leírni, mert már bevittem a gyerek szobájába, ahol most alszik.
2010. szept. 10. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:

sztem tök jó. a nagyobbnál is bevált, a kicsin is ez van most.

én csak nóném-nek hivom! :)))))))))))

2010. szept. 10. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
A bella cég ált. intim betéteket gyárt pelenkával nem régóta foglalkoznak.
2010. szept. 10. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez tényleg egy jó pelus és eddig az Auchanban lehetett venni,sokszor akciósan!Most jó,hogy a Tesco is árul ilyet.Mi is vettünk,mert nagyon jó áron van és kitünő nedvszívó!És valóban nem "nevenincs"csak nem reklámozzák agyon,mint a liberot,pempers-t stb...
2010. szept. 10. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem nevenics pelenkát veszek kuponnal DM-ben jó áron. Tescoban meg nem járok, utálom azt a helyet.

2010. szept. 10. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
És ez a pelenka nejlonos boritású?
2010. szept. 11. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!