Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok Debrecenben...

Ajánlanátok Debrecenben üzletet, ahol 3 éves kisfiúra tudnék téli ruhákat venni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Tescoban cora-ban biztos lesz

a csonka templommal szemben a rossmann mellett kb. 50 méterre van egy kinai két emeletes talán ott is.

sportboltban Intersport a coránál és Hervis a fórumban.

2010. szept. 10. 13:30
 2/2 anonim ***** válasza:
A Nyugati utcai Babavilág belsejében levő Asti üzletet tudom ajánlani (magyar termékek), de épp ma voltam és még csak bundazsák van, más téli még nem jött. Ha nem feltétlen újra gondolsz, akkor az Űrhajósok terén (Egyetem sugárút és Füredi sarka) a Baby Szalon bizományi. Sok minden van, nagy a választék. Mi ezekbe járunk. C&A ban is lassan lesznek téli holmik, apropó, azt hiszem az e heti Kiskegyedben azt hiszem van C&A 20%-os kupon gyerekkabátra, neten is le lehet ezt tölteni, de csak most hétvégén lehet beváltani. Jók a Cherokee cuccok a Tescoban is.
2010. szept. 10. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!