Vajon kicserélik a szavidős ecsetelőt? (férjem a blokkot elhagyta, de recepre vettte)
Figyelt kérdés
Kislányomnak tegnap a gyerekorvos az ínyére írt fel ecsetelőt, este a férjem váltotta ki a patikából. Ma reggel vettem észre, hogy ma lejár. A blokk sajnos nincs meg (nem találjuk) de mivel gyógyszertári készítmény, a patika címkéje rajta van....meg ugye a recept. Szerintetek? Érdemes ebben a szakadó esőben elindulnom a kislányommal, kicserélik, vagy így jártunk?2010. szept. 10. 10:32
1/3 anonim válasza:
Kötelesek kicserélni
szerintem várd meg a férjedet Ő menjen el érte - nem rázzák le olyan könnyen.-
AZÉRT EZ NAGY SZÉGYEN A PATIKÁRA NÉZVE...
2/3 anonim válasza:
Fenyítsd be őket a fogyasztóvédelemmel, akkor majd kicserélik. Tényleg tiszta szégyen, de nem meglepő sajnos:(
A fiamnak mentem fürdetőért, és boldogan újságolták, hogy most féláron akciós. Hazavittem, és lejárt egy hónapja!!! Sajnos ott eszembe se jutott megnézni, így vissza kellett menni, de kaptak hideget-meleget, elhiheted. Azonnal kicserélték, és plusz pénzt sem kellett fizetnem. Persze először bepróbálkoztak, hogy fürdőolajnál ez nem gond, higgyem el, hogy semmi baja. Mondtam elhiszem, de egy percük van kicserélni:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi....megpróbálom, sőt, addig el sem jövök, míg ki nem cserélik :)
2010. szept. 10. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!