Melyik női név tetszik nektek legjobban az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Kommentben írhattok tetszési sorrendet is.
Ha 2 keresztnevet kombinálnátok ezekből, akkor melyik kettőt, és milyen sorrendben?
2022. jan. 25. 11:50
11/19 anonim válasza:
Laura. A többi nem tetszik, de a Kornélia, Eliza is vállalható. Aura helyett inkább Auróra.
12/19 anonim válasza:
Eliza Laura, nagyon szépen összecseng.
13/19 A kérdező kommentje:
#12 szerintem is nagyon szép lenne így! Csak azon töprengtünk, nem csúfolnák-e Izaurának. Vagy a mai gyerekeknek már nincs meg Izaura?
2022. febr. 2. 19:09
14/19 A kérdező kommentje:
Vagy az lesz belőle, hogy "Eli, Zala ura"... :/
2022. febr. 2. 22:13
15/19 anonim válasza:
Eszembe se jutottak ilyen gúny nevek. Szerintem már nem elterjedt az Izaura sem, hogy tudják mi az.
16/19 anonim válasza:
"Kornélia, Adriána: Mindenképpen csúfolni fogják.
Tessék??? Kornélia vagyok, eddigi 17 évem alatt soha senki nem csúfolt.
17/19 anonim válasza:
Szép az Eliza Laura. Én 25 vagyok, én is csak onnan tudom mi az az Izaura, hogy anyám mesélt róla. A mai gyerekeknek fogalmuk sem lesz, hogy ki az.
19/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy még aktuális,de a Laura és Eliza,ami nekem tetszik.
Aura helyett Auróra szép lenne,nekem rajta van a listámon. De minden esetre, mikor nekünk kell választani nevet,nem szeretnék gyakori nevet adni,ritka szép nevet,persze nem biztos, hogy másnak is tetszik, de nem igazán érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!