Más is rettentően félti a gyerekeit? Hogy tudnám ezt jobban kezelni?
Azért dobja fel a telefonod, mert megnyitogatod őket, elidőzöl rajtuk.
Ez már paranoia.
Arra nem gondoltál, hogy akár te is lehetsz az a családtag? Főként ha már most így be vagy kattanva 🤦 Mert hogy így normális életük nem lesz, az tuti.
Kevesebb tv telefon. Jót tesz :)
Amúgy nekem hihetetlen gondolataim szoktak lenni, főleg lefekvéskor. Pl: mi történne ha egy betörő a gyerek szoba fele menne? És akkor le játszódik a fejemben a dolog és nem bírom kiverni a fejemből… Agyrém..
Szerintem normális hogy félti a szülő a gyereket. Nálam akkor szűnt meg a túl féltés, amikor sokkal több mindennel kellett foglalkozzak, nem csak otthon voltam a fiammal. Munkába állás, aztán tesó. Most már sokkal lazább vagyok.
Sose bántanák senkit, nem vagyok egy állat kedves #1 és nyilván a gyerekek felé sem mutatom ezt a félelmet, de azért az agyam kattog rajta.
#2 csak este van egy kis időm telózni.
De amióta kislányom is megszületett, elég gyakran végig suhan rajtam a gondolat.
Nyilván majd úgy nevelem őket, hogy óvatosak legyenek, idegenekkel ne álljanak szóba és el mondhatnak nekem mindent, megbízhatnak bennem bármiről is lenne szó.
De lehet engem is a munkába állás fog helyre rázni
Kérdező, de, "állat" vagy és de, bántanád a saját gyerekeidet. Írod, hogy családtaggal sem akarod őket egyedül hagyni. Ez már bántás. Egészségtelen viszonyt akarsz a gyerekeiddel, ha minden percben velük akarsz lenni. Mert a leírtak alapján semmi okod félteni a gyerekeidet a családtagjaidtól.
A beteges üldözési mániádat pedig kezeltetned kellene szakemberrel.
Mi lenne ha imádkoznál? Vagy ennyire nem hisztek már?
Vigyázol, de nem mindig tudsz vigyázni hisz akkor történik a baj amikor nem számítasz rá vagy épp foglalt vagy. Én imádkozok érte , értük, Isten soha nem hagyott cserben.
Így nem félek, nincs mitől.
A gyerekre ez rendkívül negatív hatással lesz.
Pszichológushoz kéne jarnod, illetve valami hobbit találnod, ami megnyugtat, kikapcsol. Ha találsz egy jó szakembert aki segít feloldani a feszültségeket magadban az már fél siker. Jól mondják az előttem szólók ez szorongás, hosszútávon a gyereket is bántod vele.
Nézd országos szinten elenyésző az ilyen esetek száma, régen is volt ilyen eset csak akkor nem volt tv,internet.
Hidd el senki nem nézegeti gyerekeidet és az ilyen szintű féltés már beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!