Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Keresztbe tehet nekem a főnöknőm?

Keresztbe tehet nekem a főnöknőm?

Figyelt kérdés
Puffog, hogy tavaly ilyenkor azt ígértem, hogy 2 év múlva lesz gyerek, erre itt vagyok várandósan. Meg hogy gondolom, hogy februártól már nem akarok dolgozni, amikor áprilisban szülök. Neki nincs gyereke... A TGYÁS, stb-nél szükségem lesz rá, ott keresztbe tehet, vagy tehetetlen, a puffogáson kívül nem tehet mást?
2008. dec. 15. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ha megvan a kismama könyved nem tehet semmit,nem is tehet keresztbe (csak mikor visszamész majd dolgozni gyes után...). a tgyás is tőle független,ez jár neked,ahogy a gyed és a gyes is. ne aggódj! és menj el minél hamarabb szabira vagy táppénzre (a tgyást csak akkor vedd fel,ha megszületett a gyermeked,ne előtte!!!, mert akkor hamarabb lejár,hamarabb kezded kapni a gyed-et). előbb menj táppénzre,szülés után pedig igényeld meg a tgyást.
2008. dec. 15. 12:05
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. Valahol láttam, hogy a munkáltató adja be a papírokat, ezért ijedtem meg.
2008. dec. 15. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért nekem is mondták, hogyha elmész táppénzre nehogy átvegyél lezárt borítékot.Esetleg visszadátumozzák a kirugást...csak jobb vigyázni.
2008. dec. 15. 12:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Figyelni fogok, köszönöm. Az biztos, hogy ha szórakozik, akkor a január végét sem várom meg, és akkor puffoghat egymagában. Ja, ketten vagyunk a cégnél, valakit fel kell vennie helyettem, azért is háborog.
2008. dec. 15. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vigyázz mit írsz alá! Ötször nézd át, olvasd át, értelmezd tízszer mielőtt aláírod!

Az apróbetűs részt pláne, és ha 50 oldal akkor elejétől a végéig ne hagyj ki egy betűt se!

2008. dec. 16. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!