A védőnőnek tényleg heti 1x kell jönnie azután miután haza értünk a kórházból egyből?
Az a baj, hogy akik azt szűrték le ennyiből, hogy velem baj van (?!) az egy cseppet sem lát bele a helyzetbe, nem tudja milyen és miért olyan ez a kapcsolat ezzel a védőnővel :)
Másrészt az értelmezés sem az erősségetek sajnos, - ha már személyeskedünk - nem tudom hol látsz / láttok olyan kérdést, hogy 'na, és rólam mi a véleményetek?' :D
Azért érte figyeljetek oda, ha a boltba megkérdezik hány db a zsemle, nehogy véletlen elkezdjétek az eladó személyiségét elemezni. 🤦🏼♀️
A többieknek nagyon köszönöm, bizakodó vagyok, hogy segítségünkre lesz, akkor legalább majd most :)
Nálunk egyszer volt, amikor megszületett (szeptember) és hazajöttünk a kórházból. Azóta havonta egyszer megyünk, amikor a gyerekorvoshoz is.
Normális, aranyos védőnő, első baba de sosem volt hozzá kérdésem, mindent meg tudtam oldani egyedül.
Lehet hogy azért is nem jön mert látja hogy nincs rá szükség.
Hozzánk háromszor jött, de nekem tényleg jól jött. Nemcsak a kérdéseim miatt, egyszerűen csak megnyugtatott, hogy más is ránéz kicsit "szakértőbb" szemekkel és nyugtázza, hogy minden rendben vele. Jó kontaktjai is vannak, pl. laktációs szakemberhez, hordozóshoz, stb. a környéken. Nyilván magamtól is találtam volna, de így kényelmesebb volt nekem is. 3 hét után már mi jártunk hozzá.
Én azt gondolom, hogyha mennie kell, akkor menni fog. Azt elutasítani nem igen lehet, mert igen rossz képet fest. Azt a 20 percet kibírod, amíg átnézi, leméri a babát, aztán viszlát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!