Milyen ruhát adtok az egész nap a padlón kúszó-mászó-ülő babátokra?
Nálunk 20-21 fok van, de a padló nagyon hideg, pedig tetőtérben lakunk és laminált parketta van. A lábam még vastag zokniban is fázik.
10 hónapos kisfiamon eddig rövid ujjú body, hosszú ujjú póló, melegítőnaci és vastag zokni volt, ma már hosszú ujjúra cseréltem a bodyt, de így is jéghideg a keze. Adjak rá harisnyát akkor, amikor a padlón van? Vagy az még túlzás?
Ja, tegnap elkezdett folyni az orra, vajon ettől vagy a nagytesója hozott haza vmit az oviból már 3 nap után?? :(
Köszi a válaszokat előre is!
Nálunk is ugyanez, bár panel. Én inkább felülre adok mégegy réteget: hosszú ujjú body, rajta egy rövid ujjú póló (vagy fordítva, de a két anyag ugyanolyan vastag, pólóanyag), melegítőnaci, vastag zokni, és felülre még egy cipzáros melegítőszerű felsőt adok rá, vagy lehúzom a cipzárt, vagy fel, van, hogy le is veszem róla, van, hogy ráadom...
A hőlégfúvót szoktam beüzemelni, ha nagyon hideg van. A parketta egy részére habtapi, az előszoba, konyha járólapjára is... Szerintem a pelenka is védi a feneküket, elég vastag. Én inkább a padlón hanyattfekvéstől félek, nehogy megfázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!