Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 2 honappal vagyok...

Szülés után 2 honappal vagyok és iszonyatosan zebracsikos a popsim. Másnak is ilyen? Tiszta piros csikok. Mikor fog halványulni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 14. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég gyakori. A neogranormon elég szép javulást tud eredményezni rajta, na meg a mozgás.
2008. dec. 14. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
hat sajnos meg repedt a borod ez mar mindig ott lessz ott marad csak halvanyulni fog vagyis feheredni csak az a baj hogy meg a szolarium se fogja be.minden jot es jo babazast.2 es fel honapos anyuka.
2008. dec. 14. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát elárulom, soha az életbe el nem tűnik. Halávnyodni majd fog, de az is sok sok idő. Aki ilyenre hajlamos, nincs az a krém, meg egyéb kence ami melegőzi, eltünteti, aki meg nem hajlamos rőá, annak nem is kell kenegetni semmivel.

Plasztikai sebész tud rajta segíteni:(

2008. dec. 15. 07:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szülés előtt vagyok kb. 1.5 hónappal.

Sajna nekem is csíkos ott :( 1000-REL KENEGETEM :(

Mindegy.... ez van... Én bízok abban hogy elmúlik! :)

2008. dec. 15. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!