Valakinek volt mar ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogamzas gátló szedése utan vagyok 4.honapja az elso menstruaciom az abbahagyas utan 52 nappal jott meg. Kb 2 hete egyetlen egy napon egy csepp pecsetelesem volt. A menstruaciora utaló jelek kb masfel-ket hete jelen vannak. De menstruacio sehol. A normal cikluson szerint(ami most nem az igy nincs viszonyítási alapom) de 11 napja késik. A 9.napon teszteltem negativat. Nogyogyaszhoz idopontot kerni lehetetlen. A magán is csak masfel het mulva fogad. Addig is szeretnek valami tanácsot vagy barmit2022. jan. 5. 13:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem szimplán még nem állt be gyógyszer után.
2/5 anonim válasza:
A fogamzásgátló előtt milyen volt a ciklusod?
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor sem volt túl kiszámítható sajnos!
2022. jan. 5. 13:28
4/5 anonim válasza:
Hát akkor semmi új a nap alatt, csak visszatért minden a régi kerékvágásba. Szóval vagy kivizsgáltatod magad rendesen, és megpróbáljátok kideríteni a rendszertelenség okát és az esetleges megoldást, vagy szokj hozzá, hogy ezentúl fél táskányi "felszereléssel" járj mindenhová a meglepetéseket elkerülendő.
5/5 anonim válasza:
Ha gyógyszer előtt is voltak ciklus zavaraid akkor egyértelmű, hogy van hormon probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!