Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Vendel névről?

Mi a véleményed a Vendel névről?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen találunk olyan nevet, ami mindkettőnknek tetszik, de a Vendel most úgy tűnik befutó. Persze tudom, hogy úgy is lesz olyan, akinek nem tetszik meg leszólja, de kiváncsi lennék úgy általánosságban mit gondolnak róla az emberek.
2022. jan. 5. 13:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Hát szerintem a rovaros meséből vannak jobb nevek is azért. Patrik vagy Egon pl egész modernek szerintem, nekem Vendel kb egy szinten van Baltazárral, bár ez lehet csak a mese társítása miatt van így :D

De amúgy a Bogyó és Babócás vonalat leszámítva nincs baj vele, szerintem simán viselhető, értelmes név. Nem tetszik, én nem adnám, de nem olyan, hogy kikerekedő szemmel nézek az anyukára, miután teli torokból ordít "Mohameeeed" után.

2022. jan. 5. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Orulok, hogy azert lepontoztatok, mert leirtam a velemenyem.
2022. jan. 5. 15:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Én senkit se pontoztam le, erre a kérdésre amúgy sem létezik jó vagy rossz válasz.
2022. jan. 5. 15:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Borzasztó
2022. jan. 5. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Cigányos.
2022. jan. 5. 18:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Tizedik királyság, Vendel királyfi... biztos ezért kapta a polgink fia is :D
2022. jan. 5. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Inkább Vince

Nekem oszttársam volt Vendel, igazi putris volt, illetve a szomszéd településen volt egy család, ahonnan elvitték a gyerekeket még a TVben is voltak, és utóbb kiderlt, hogy disznóürülékkel etették őket meg bezárták, bántalmazták mindenféleképpen... na, ott volt az "apuka" Vendel..

2022. jan. 5. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!