Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sára Boróka,vagy Sára Olívia?

Sára Boróka,vagy Sára Olívia?

Figyelt kérdés
Áprilisban születendő kislányunk nevével picit bajban vagyunk.Igazából a Sára fix,a második néven gondolkodunk.Mindkettő tetszik mindkettőnknek,nekem a Boróka jobban,a férjemnek az Olívia.Mivel mindketten kiegyeznénk a másik választásával is,így gondoltam megkérdezem nektek melyik tetszik jobban.Az egyik sem,meg a ne adjatok 2 nevet stb. nem igazán válasz a kérdésünkre.

2022. jan. 4. 19:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
26%
Tudom mit jelent, de akkor is. üdv. Boróka
2022. jan. 4. 21:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Borókával nekem jobban hangzik. De az olyan furi név, az Olívia meg nagyon szép. Úgyhogy inkább Olívia.
2022. jan. 4. 22:44
 13/24 anonim ***** válasza:
10%

Egyik sem. Kislányomnak egy neve van el van vele. Nekem 2 nevem van mégsem jobb tőle az életem, fölöslegesnek éreztem mindig is.

De ha választani kéne akkor Olívia.

2022. jan. 4. 23:15
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Sára-Boróka együtt nagyon rosszul hangzik. Nekem valahogy a sör-bor ugrik be róla. Olívia Sára esetleg.
2022. jan. 4. 23:52
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Sörre Bor → Róka

Inkább az Olívia.

2022. jan. 5. 00:15
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg a sáros borókabogyó. Asse jobb.
2022. jan. 5. 07:19
 17/24 A kérdező kommentje:
13 leírtam azt is,hogy miért lesz 2 neve,és azt is,hogy ne írjátok,hogy legyen 1.De azért köszi.12,pont azért tetszik nekem is jobban,mert az nem olyan szokványos,plusz nekem van egyéb kötődésem is a névhez.14,a Sára az mindenképpen az első,és azt is fogjuk használni,a kérdés csak azért született,mert kíváncsi voltam,hogy másoknak mi tetszik jobban.15,ezen az alapon bárki nevéből lehet viccet csinálni.De mindenkinek köszönöm aki szavazott,vagy írt.
2022. jan. 5. 07:20
 18/24 anonim ***** válasza:
12%
Ja és azért sem adtam 2 nevet, mert tesómnak is annyi volt végül nem szerette azt a nevet használni amit elsőnek adott anyukánk. Nem lett volna nekem kedvem ahhoz, hogy adok egy plusz nevet és a számomra kedvesebb nevet viszont kamaszkent nem hajlandó használni.
2022. jan. 5. 09:25
 19/24 anonim ***** válasza:
65%

"Ja, meg a sáros borókabogyó."

Meg sáros olivabogyó...

Egyik sem tetszik. De ha már muszáj második név, akkor inkább az Olívia. Az normálisabb, mint a Boróka.

2022. jan. 5. 09:38
 20/24 A kérdező kommentje:
Ja meg egyáltalán sár,meg olíva,meg boróka.Majd inkább belenézek valamelyik török sorozatba,ott divatosabb nevek vannak.Na mindegy, gondoltam,hogy eljutunk a neveken való gúnyolódásig, ezért gondolkodtam napokig hogy kiírjam-e.Minden néven lehet valahogy gúnyolódni.Ha mindenki megtanítaná a saját gyerekének,hogy néven,származáson,a másik nemén,hajszínén stb.gúnyólódni gáz,és mocsok dolog, akkor ezek nem kellene hogy szempontok legyenek.Az én időmben is voltak ilyenek,egy sima Attilát is tudtak Ilacilázni,Krisztiánon nehezebb volt fogást találni,neki azt mondták:Krisztián szaladj a fing után.Nekem a keresztnevemmel nem tudtak mit kezdeni,hát akkor a vezetéknevem után(Tarr)lettem tarkamarha.Köszönöm a normális válaszokat,nagyjából akkor látszik,hogy a többségnek inkább az Olívia jön be.Meglátjuk.
2022. jan. 5. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!