Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a legrondább gyakori...

Mi a legrondább gyakori fiúnév szerinted?

Figyelt kérdés

#fiúnév #csünya
2022. jan. 2. 12:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Noel, Péter, Bulcsú, Levente
2022. jan. 3. 00:09
 22/29 anonim ***** válasza:
95%

Zsombor (Zsombitamadas!)

Botond

Hunor

2022. jan. 3. 06:59
 23/29 anonim ***** válasza:
21%

Bence,Dávid

-szerintem szerencsére fiúnévből nincsenek kirívóan nemszépek; de szóval nekem ezek azok, amik nem annyira szépek; mint a többi; de ezek is még rendben vannak; csak nem a kedvenceim, és nem értettem a gyakoriságukat. Van még pl ami nem tetszik, de ritkább is, pl Márk, Gerzson, Vince, Tódor; szerintem ezek se olyan szépek tehát; de ezek is, meg minden, amit írtam, még rendben vannak. Tehát nem kirívóan nemszépek. De bocsi, hogyha valakit megbántottam volna; nem volt szándékos; ha volt ilyen.

2022. jan. 3. 20:26
 24/29 anonim ***** válasza:
35%

Levente 🤢

Jó, nem is az hogy olyan csúnya, de minden sarkon minimum 5 Levente van, és már felfordul a gyomrom ettől a nevtol 🤢🤢

Meg a Sándor, János, József

Ezek az csak az idősebbek között gyakoriak, de nagyon nem tetszenek.

2022. jan. 4. 22:06
 25/29 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a felsorolt nevek nem csúnyák, talán inkább furák, meg nem

illeszkednek be a mai modernebb nevek közé. Nekem a történelmi és a Bibliai nevek (főként "magyaritva" ) a leglehetetlenebbek. Volt ismerőseim között Dáriusz, Arisztotelész, Márk, Decebál , stb.

2022. jan. 11. 21:33
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
25ös szerintem a modern nevek borzalmasak. Most komolyan, Benett, Noel, Kevin? A hátamon feláll a szőr. Semmi férfias, semmi komoly.
2022. jan. 12. 05:28
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

26-os, Miért kellene valakivel azonos véleményem legyen? Ha én ide

kiirtam néhány nevet, amelyek nekem nem tetszenek, attól másnak lehet a kedvence. A " magyaritott " nevek sem tetszenek, de itt megkell jegyeznem, azért van közöttük eléggé sikeres is.

2022. jan. 12. 14:12
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Benett és Mirkó
2022. ápr. 2. 22:20
 29/29 Menőcsajszi72 ***** válasza:
100%
Ákos és Álmos
2024. jún. 19. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!