Zsombor (Zsombitamadas!)
Botond
Hunor
Bence,Dávid
-szerintem szerencsére fiúnévből nincsenek kirívóan nemszépek; de szóval nekem ezek azok, amik nem annyira szépek; mint a többi; de ezek is még rendben vannak; csak nem a kedvenceim, és nem értettem a gyakoriságukat. Van még pl ami nem tetszik, de ritkább is, pl Márk, Gerzson, Vince, Tódor; szerintem ezek se olyan szépek tehát; de ezek is, meg minden, amit írtam, még rendben vannak. Tehát nem kirívóan nemszépek. De bocsi, hogyha valakit megbántottam volna; nem volt szándékos; ha volt ilyen.
Levente 🤢
Jó, nem is az hogy olyan csúnya, de minden sarkon minimum 5 Levente van, és már felfordul a gyomrom ettől a nevtol 🤢🤢
Meg a Sándor, János, József
Ezek az csak az idősebbek között gyakoriak, de nagyon nem tetszenek.
Szerintem a felsorolt nevek nem csúnyák, talán inkább furák, meg nem
illeszkednek be a mai modernebb nevek közé. Nekem a történelmi és a Bibliai nevek (főként "magyaritva" ) a leglehetetlenebbek. Volt ismerőseim között Dáriusz, Arisztotelész, Márk, Decebál , stb.
26-os, Miért kellene valakivel azonos véleményem legyen? Ha én ide
kiirtam néhány nevet, amelyek nekem nem tetszenek, attól másnak lehet a kedvence. A " magyaritott " nevek sem tetszenek, de itt megkell jegyeznem, azért van közöttük eléggé sikeres is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!