Szülés után hívtak a barátaid ide oda, vagy nem invitáltak találkozóra soha / csak ritkán?
Szülés után mennyivel? Mert arra nem térsz ki.
Mi megvártuk a 2 hetet mindkét gyereknél, utána lehetett jönni hozzánk és minket is hívtak a barátok.
Némi logisztikát igényel az összehozás, de megoldjuk valahogy.
Szerencsére a barátaink szeretik a gyerekeket (van, ahol van már, van, ahol lesz) és így az se gond, ha visszük az egyiket vagy mindkettőt.
Vannak "barátok" akik elkoptak. Féltékenység, stb..
De akikkel ténylegesen jóban vagyunk, akiket tényleg barátainknak mondhatunk, ők a mai napig mellettünk vannak. Hívnak, mi is hívjuk őket, sokat járunk össze.
(2 és fél éves az egyik 3 hónapos a másik gyerekünk)
Hívd őket te is :)
Én pont abban a szituban vagyok, hogy a baratnőm 3 hónapja szült. Mondtam neki, hogy hívjon bármikor, szívesen megyek, szóljon ha mozduljunk ki, de én nem tudom felmérni, hogy neki mik az igényei. Pl ha lemondja 2x, akkor harmadszor se hívjam? Remélem érted mire gondolok. Gyerektelen barátnőként sem olyan egyszerű a szitu.
Hozzáállás kérdése. A nem túl családcentrikus egyének eltűntek az életünkből, ami szomorú, mert vannak köztük olyanok, akikről azt hittük örökre az életünk részei maradnak. Gyerekestől már valahogy nem fogadtak el minket, mert még nem jártak ott az életükben, vagy soha nem is akarnak gyereket. Inkább a szintén gyerektelenek társaságát keresték, hát ez van. Jöttek helyettük mások, de régi barátok is kerültek elő, akiket meg talán pont mi hanyagoltunk el, amígy nem hasonló élethelyzetben voltunk. :)
Egyébként a barátnőimmel úgy működik, hogyha kétszer lemondom, akkor harmadszorra én hívom őket. Így azért megtartható az egyensúly. A barátnőim megértőek, a haveri társaságom már inkább kihagy mindenből, de ez szerintem csak addig lesz így, amíg csak nekünk van babánk a társaságban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!