23/45 anonim válasza:
Zselyke, Csenge, Etelka, Özséb
24/45 anonim válasza:
Off: Képzeld magad annak a helyébe - akár a te lányod kamaszként mit szólna -, aki itt meglátja a nevét, mint "legcsúnyább". Lehet persze, lepereg róla, de lehet nem. Teljesen más megfogalmazás, ha azt írod valami névválasztós kérdés alá, hogy neked ezek a nevek nem tetszenek, mint összegyűlni gúnyolódni, hogy mi a legeslegvállalhatatlanabb, hisz a nevéről senki nem tehet. Családnév is mennyi olyan van, ami ciki.
25/45 anonim válasza:
Villő, Csenge, Kincső, Edit, Rita
27/45 anonim válasza:
Jolán és Teréz.
De a ma divatosak közül számomra vállalhatatlanul csúnya az Adél és a Dóra, úgyis rég voltam már 0 %-on ;)
28/45 anonim válasza:
24-es! Én megláttam itt a nevemet, és totál lepereg, hogy mások csúnyának tartják. Ízlésről nem vitatkozunk, de mindenkinek joga van valamit vagy valakit csúnyának tartani. Ha valaki azon megsértődik, mert egy anonim oldalon random ember szerint csúnya az XY név, akkor az illetőnél nem stimmel valami.
29/45 anonim válasza:
24, én is láttam itt a nevem, de nem különösebben érdekel, hogy ki mit gondol róla.
30/45 anonim válasza:
Én 2 válaszolónál is láttam a nevem és nem is csodálkozom. Én is rondának tartom, de ez van én nem adnám soha ezt a nevet.
Ildikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!