Létezik, hogy a Müllerbe romlott rizspépet áruljanak?
Figyelt kérdés
Nemrég vettünk ott Hipp rizs-gabonapépet, ami a doboz szerint 2011-ig jó, de kibontva rettenetesen büdös, olyan avas szagú, mintha penészes gomba lenne. Más is tapasztalt már ilyet? Sztem nem a gabona sajátos szaga, mert más márkájú rizsnek nincs semmilyen szaga. Szerintetek dobjam ki?2010. szept. 7. 14:24
1/4 anonim válasza:
rosszul szallitottak vagy taroltak, en kidobnam a helyedben
de pl a tejet is kiontjuk, ha a szavatossagi ido szerint meg jo, de kintfelejtjuk ejszakara :)
2/4 anonim válasza:
Ha megvan a blokk, vidd vissza! Bontatlan volt a csomagolás? Ha igen, nem a bolt tehet róla, ha esetleg romlott, hanem a gyártó... esetetekben a Hipp... Írj nekik egy e-mailt, hogy hogy jártál a termékükkel...!
3/4 anonim válasza:
lehet hogy fuzáriumos ... -gomba-
bár a hipp esetében ez kirivó lenne.
szerintem vidd vissza és a blokkot is hogy lássák aztán megoldják v. visszakapoda pénzt vagy tehetsz panaszt.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, természetesen bontatlan volt a csomagolás, és a napokban vettük.. Nem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat. Megvan még a blokk, de Gödöllőre emiatt lehet nem megyünk vissza (Káposztáson lakunk). Viszont az is biztos, hogy többet ilyet nem veszünk! 1x evett belőle, remélem nem lesz baja!
2010. szept. 7. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!