Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy dilemma? Mit tennétek?

Nagy dilemma? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegyük fel 28-30 hetes terhesek vagytok. Idáig minden rendben lett volna, de az orvos észre veszi hogy valami nem jó a szívével, ezért elkuld külön magzati szív ultrahangra. Majd aztán ott megerősítik hogy a baba fel szive nem nőtt, azaz HLHS-e van. A bal szíve raadasul ami az ember "motorja". Születése utan rögtön műteni kell, aztan még minimum 2-3 műtét es egyszer kell szívtranszplantáció is, ami kitudja hányszor kell az életében. (jobb esetben kb 15-20 évente "kell" cserélni)

A kezedbe adnának egy papírt hogy szüld meg a 2 ünnep között, es ezzel "vége" de persze van pár nap gondolkodási idő. Mit tennétek?

Első baba, ha "megtartjuk" akkor csakis Császárral szülhetsz. Amúgy gyönyörű nagy baba, megvan mindene, kisfiú, szépen fejlődik.

2021. dec. 23. 21:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

#19! Én nem írtam 2-3 állami alkalomról, azt valaki más írhatta. Akiről én írtam, rengeteg helyen volt, magánhoz járt (ezt viszont írtam), volt magzati szívultrahangon is, és nifty tesztet csináltatott. Közeli családtagom is hasonlóan járt, szintén 1000 körös vizsgálaton, de azt most nem írom le, nem offolni akarok. Csak azért írtam, mert én írtam azt is, hogy a kérdező helyében perelném az orvost, mert 28-30 hétről írt, és nem akkor illik észrevenni azt se, hogy fél szíve van a magzatnak. Ha normális az orvos, akkor időben észreveszi és most nem lenne ilyen rohadt sz.r helyzetben. Mert azt ugye nem gondolja senki, hogy nem lett volna könnyebb a helyzete hónapokkal ezelőtt?! Igen, akkor is beteg lenne a baba, akkor is sz.r lenne, de na, azért nagyon nem ugyanaz. Erről pedig az orvos tehet.

2021. dec. 26. 23:59
 22/22 anonim ***** válasza:
21 igen így értek. Teljesen egyetértek. Minden fenti szavaddal.
2021. dec. 27. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!