Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit mondhatnek meg neki?...

Mit mondhatnek meg neki? Nagyon lanyt akart.

Figyelt kérdés
Egy kedves baratnomrol kiderult hogy megsem lanyt var (nagyon lanyt szerettek volna a ferjevel) hanem fiut. Egyik UH-n talan egy lanyt mondott az orvos es teljesen beleeltek magukat. Kesobb fiut is mondtak (azt is talanra) de nem akartak elfogadni mert szerintuk a szonografus kepzetlen volt (bizonytalan). Orakig tartottam benne a lelket ma, nem akarja elfogadni. Ez a hianyerzet benne fog maradni vagy azert majd kikopik?
2021. dec. 19. 20:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Volt már egy fiam, lányt szerettem volna, a másodikra sokáig lányt mondtak, nagyon örültem. Aztán benyögték, hogy fiú. Kicsit rossz volt egy-két percig, aztán ugyanúgy örültem neki és vártam. Ez már tényleg túlzás, a babáját várja, nem egy zombi érkezését jelentették neki. Tudta, hogy fiú is lehet, nem kéne túldrámázni vagy tényleg nem kellett volna még gyereket vállalnia.
2021. dec. 20. 00:09
 22/28 anonim ***** válasza:
78%
Kár az ilyennek szaporodni...
2021. dec. 20. 02:02
 23/28 anonim ***** válasza:
27%

Volt már fiam így másodszorra lányt szeretünk volna de mikor mondták hogy az is fiú lesz picit kb 5 percig csalódott voltam aztán már nem bántam,

Viszont 3.lány lett végül.

És nem kell bántani azt aki sokára fogadja el hogy nem lánya hanem fia lesz .

Attól még szülés után őrület neki.

2021. dec. 20. 05:31
 24/28 anonim ***** válasza:
98%
Unokatestvérem is így volt. Nem tudta elfogadni hogy fia születik, csúnya gondolatai voltak, sokszor ki is mondta. Aztán 30. héten meghalt a baba. Azóta nem jön nekik össze a terhesség pedig már bárminek örülnének. Ennek 8 éve.
2021. dec. 20. 06:26
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet előre megjósolni, mivel sok mindentől függ, hogy mennyi idő alatt és hogyan dolgozzák fel. Láttam olyan nagyon kislányt váró anyukát, aki utána átesett a ló túloldalára és túlkompenzált azzal, hogy kicsit feltűnően reklámozta hogy ő milyen büszke fiús anya és ez a legjobb a világon, mikor előtte zokogott hogy ekkora csalódás…

Másik hogy elnyomják, nem beszélnek róla.

Van olyan is hogy sose dolgozzák fel igazán. Például lányos dolgokat erőltetik a gyerekre például hosszú hajat. Természetesen egy frizura nem a világ vége és nem is mindig ez áll a hátterben de ilyenekben is kiütközhet hogy még nem sikerült feldolgozni.

2021. dec. 20. 07:22
 26/28 anonim ***** válasza:
14%
Férjem anya a ferjemen varrta az egyforma méretű lány uncsitesó ruháit, mondván biztosra akart menni. Én szülőként beteve tudom a gyerek méretét, tehát ha egyforma méret kellene, nem kéne hozzá a fiam ... mindenki tudta hogy világ életében lányt akart.
2021. dec. 20. 10:41
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Én annyi hallgattam mindenkitől, hogy biztos lányom lesz (főleg a nagyszülők voltak így rákattanva a lányra), hogy én is kezdtem "beleélni magam", hogy biztos lány lesz (pedig jó nagy hülyeség, nekünk a férjemmel igazából mindig mindegy volt). Aztán az UH-n megmutatta magát, és egyértelműen fiú. Kb. 5 percig tartott átállítani az agyam arra, hogy fiam lesz. Nem is értem, aki ezen képes rágódni...mondjuk anyósom is ilyen, bár neki "csak" az unokája. Mert már 2 fiú van a sógornőmtől, akkor nekünk "muszáj, hogy lányunk legyen". Mikor emgtudták, hogy fiú, kb. úgy reagáltak, hogy "nem baj...". Az ilyen emberek bele sem gondolnak, hogy már az is csoda a mai világban, hogy egyáltalán van gyerek, és megfogant természetes úton, nekünk is 1,5 évig tartott, de az még mindig semmi ahhoz képest, amennyit mások várnak. Ezt kell nekik elmondani...
2021. dec. 20. 11:19
 28/28 anonim ***** válasza:
85%
egy ismerősnél volt, hogy nagyon lányt szeretett volna anyuka, de fiú lett... mikor megtudta totál kivolt , többször sírt is, persze "beletörődött" és már le nem cserélné (már szülés előtt sem:) )... az érdekesség inkább az, hogy várták a 2. babát, akiről kiderült hogy lány és anyuka: "mit kezdjek egy lánnyal? hogy kell vele majd bánnom?-fürdetnem stb..." már megszületett és ugyanolyan imádat van mind a két gyereknél :) mindenkinek van sztem alapból egy vágya milyen nemű gyermeket szeretne éppen és ha kiderül, hogy más, akkor azért valljuk be igenis át kell állnunk a rózsaszínről-babákról kékre és kiautókra.. vagy épp fordítva.. nincs ebben semmi rossz... legkésőbb ahogy megszületik a legkisebb mértékben sem fog érdekelni a neme :) csak egyszerűen imádjuk... (aki nem így érez a szülés után a neme miatt, azaz ember beteg és kezelésre van szüksége, nem pedig bántásra)
2021. dec. 20. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!