Egy kedves baratnomrol kiderult hogy megsem lanyt var (nagyon lanyt szerettek volna a ferjevel) hanem fiut. Egyik UH-n talan egy lanyt mondott az orvos es teljesen beleeltek magukat. Kesobb fiut is mondtak (azt is talanra) de nem akartak elfogadni mert szerintuk a szonografus kepzetlen volt (bizonytalan). Orakig tartottam benne a lelket ma, nem akarja elfogadni. Ez a hianyerzet benne fog maradni vagy azert majd kikopik?
Mondd azt neki, hogy amikor éppen egy undorító közösségi wc felett áll éppen, gondoljon arra mennyivel is jobb dolog fiúnak lenni a világban :)
2021. dec. 19. 20:47
12/28 anonim válasza:
Nekem kellett egy-két hét hogy megszeressem a gondolatát hogy a gyerek lány fiú helyett.
2021. dec. 19. 20:57
13/28 anonim válasza:
Kérdező, velünk elhitették kilenc hónapig, hogy fiú, és amikor kiderült, hogy lány, a könnyeink folytak a röhögéstől, hogy mit fognak szólni az emberek, hogy Máté a neve (nem készültünk lánynévvel).
Akit padlóra küld, hogy egy UH-n mást mondanak, mint az előzőn, az ne vállaljon gyereket.
2021. dec. 19. 21:00
14/28 anonim válasza:
Amikor gyereket vállalunk felelősséget is vállalunk, illetve elfogadjuk azt, hogy nemtől függetlenül szeretni fogjuk, mert a miénk legyen az fiú vagy lány. Értem én hogy lányt akartak, az embet a szíve mélyén mindig "akar" valamit. De ez nem egy olyan dolog ami visszavihető, kicserélhető. Szeretni kell, bármi is lesz, ezért fontos hogy mentálisan is készen legyenek a gyerekvállalásra. Nem ábrándokat kergetünk ez egy felelősség. Lehet még gyerekük, lehet még lányuk, de fiuk is. Az akkor is az övék.
2021. dec. 19. 21:02
15/28 anonim válasza:
Nekünk biztosra mondták, hogy fiú a 16.héten.Őszintén én lánynak éreztem, kellett 1-2 nap hogy áthangolódjak.De nem kellett ehhez barátnő támasznak, mert igazából nem preferáltunk nemet csak azt szerettük volna hogy egészséges legyen.Párom meg olyan természetesnek vette, hogy fiúnk lesz:D mintha amúgy nem is lehetett volna lány:)
Aztán 25. héten vérzés miatt kórházba kerültem és ott mondta a vizsgáló orvos, hogy hát a kislány jól van.Én meg pilláztam, hogy tuti jól lát e merthogy fiam lesz.Akkor meg én voltam úgy hogy fél másodperc alatt örültem ennek a váratlan fordulatnak, párom meg 1-2 napot hangolódott.De a vége fele már rengetegszer elmondta, hogy tudod bármi is a neme csak egészséges legyen.:)
Szomorú ha valaki kikészül ilyentől.Főleg úgy hogy barátnőnek kell tartani benne a lelket.Ha beteg volna a babája és meg kellene szülnie, arra azt mondanám tragédia.Na de ez??:D
2021. dec. 19. 21:04
16/28 anonim válasza:
Mi is lányt szerettünk volna ezért teljesen biztos voltam benne, hogy csakis fiú lehet. Az is lett és nagyon örülök neki. Imádom a kisfiamat a világon mindennél jobban. Amint megszületik el fog múlni az érzés, hogy lányt akartak.
2021. dec. 19. 21:54
17/28 anonim válasza:
Janikovszky Éva: Örülj, hogy fiú. (Egyébként van lány párja is a könyvnek). Szerintem nagyon kedves könyv. Nem hosszú. Vedd meg neki, hidd el, örülni fog, hogy fiú. Nálam fordítva volt, fiút vártam, lány jött. Ma is itt van a polcon, a lányom első könyve lett. Nem tudom neki felolvasni 6 éve rendesen, mert mindig bőgök 🙂 de már iskolás, lassan elolvashatja magának. Jó egészséget nekik
2021. dec. 19. 22:03
18/28 anonim válasza:
Nekem sajnos fiam született anno 4 éve, pedig lányt akartam. Képtelen vagyok 100%osan szeretni, isten tudja miért. Ez van, már nem ostorozom magam, felesleges.
2021. dec. 19. 22:20
19/28 anonim válasza:
Barátnőm sírt is, hogy fiút mondtak, már bevásárolt lány ruhákból.
Most a szó legjobb értelmében értsd, nála nagyobb ősanyát nem tudok elképzelni. Elképesztően imádja a fiát, 3 éves.
2021. dec. 19. 23:14
20/28 anonim válasza:
Én lányt akartam, fiút mondtak. Hát örültem neki de kicsit csalódott voltam, viszont ez tartott pár percig. Amikor belevágtam tudtam hogy fele-fele esély lesz, nem készültemki sőt mindkétnemre volt kiválasztott nevem. Aztán mégis lány lett, van ez így. Egyedül az érdekelt hogy egészséges legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!