Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit mondhatnek meg neki?...

Mit mondhatnek meg neki? Nagyon lanyt akart.

Figyelt kérdés
Egy kedves baratnomrol kiderult hogy megsem lanyt var (nagyon lanyt szerettek volna a ferjevel) hanem fiut. Egyik UH-n talan egy lanyt mondott az orvos es teljesen beleeltek magukat. Kesobb fiut is mondtak (azt is talanra) de nem akartak elfogadni mert szerintuk a szonografus kepzetlen volt (bizonytalan). Orakig tartottam benne a lelket ma, nem akarja elfogadni. Ez a hianyerzet benne fog maradni vagy azert majd kikopik?
2021. dec. 19. 20:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Én nem tudom, hogy akiknek olyan problémáik vannak, hogy képtelenek feldolgozni az ilyesmit, ugyan mi az istenért gondolják, hogy jó ötlet gyereket vállalni?
2021. dec. 19. 20:26
 2/28 A kérdező kommentje:

Ertem hogy konnyu itelkezni de itt akkor is elhitettek valamit veluk (ezert utalom hogy miert mondanak az orvosok talanokat mondjak akkor ha biztos)

Elsosorban azoknak a velemenye erdekelne akik igy jartak.

2021. dec. 19. 20:32
 3/28 anonim ***** válasza:
70%

Szegény kisfiú :(

Mondd azt nekik, hogy adják örökbe. Normális szülőket érdemel!

2021. dec. 19. 20:35
 4/28 A kérdező kommentje:
Nem embert oltek csak kicsit csalodottak ami gondolom majd elmulik! Tapasztalat erdekelne mennyi ido mig megszokjak a gondolatot...
2021. dec. 19. 20:38
 5/28 anonim ***** válasza:
87%

"kicsit csalodottak"

Ehh... kicsit? 😅 konkrétan betegesen viselkednek

2021. dec. 19. 20:39
 6/28 anonim ***** válasza:
94%

Én fordítva, fiút szerettem volna, de làny lett. (Nekem nem mondtak kétfélét, de elsőre mondta a doki, hogy nem száz százalék, szóval a kövi uh-n reménykedtem, hátha mégis kinőtt a kukac :) ) Mondjuk én nem omlottam össze a végleges hírtől, csak nagyon tanácstalan lettem, mivel nem vagyok az a nőcis típus, mindig fiús anyukaként képzeltem magam.

Az biztos, hogy ha hamarabb nem, a szülés után, ha a hasára teszik és meglátja a kis arcát, pont le fogja szrni mi van a baba lába között, és később csak röhögni fog magán amiért ezen rugózott.

2021. dec. 19. 20:39
 7/28 anonim ***** válasza:
74%
Betegek.
2021. dec. 19. 20:40
 8/28 anonim ***** válasza:
93%
Azzal csak tisztában voltak, hogy 50- 50% az esély fiúra és lányra is. Ettől nagyobb gondjuk ne legyen, komolyan...
 9/28 anonim ***** válasza:
86%
Könnyű ítélkezni? Azért kapj már a fejedhez, meg ha annyira segíteni akarsz, akkor rázd meg egy kicsit őt is, hogy szedje össze magát! Ez nem normális viselkedés. Lehet csalódott, de azért ennyire nem kell kiborulni. Akinek sikerül ez, annak akkor sem való gyerek, ha megsértődik. Mit képzelt, amikor kigondolta a kis fejével, hogy gyereket akar? Gyereket, egészségeset, gondolom én. Nem ilyen egészségtelen hozzáállással kellene ezt. Mindenkinek van preferenciája, de így hisztizni, ha nem sikerül. Gratulálok!
 10/28 anonim ***** válasza:
96%
Én is lányt szerettem volna, fura érzés volt mikor kiderült hogy fiú. Nem örültem igazán. Aztán mikor megszületett egyből beleszerettem. Teljes szívemből szeretem a kisfiam. Meg is kaptam a "büntetésem", mert szülés után az intenzívre került. Örüljön, hogy egészséges,ép kisfiú, aki nagyon fog kötődni az anyukájához.
2021. dec. 19. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!