Összeházasodtunk, rá következő évben vettünk lakást, és még ott is voltunk ~1 évet, mire elkezdtünk próbálkozni. De ez részben amiatt is volt, mert szerettünk volna a kezdetektől jelentősebb mennyiségű megtakarítást (biztos, ami biztos alapon), meg én még mindenképp 2 évet minimum akartam dolgozni, mielőtt babázni megyek (az egyetem után egyből kezdtem dolgozni, de férjhez is két hónapra a diplomaosztó után mentem, szóval az egy ilyen jó sűrű időszak volt :D ). Én inkább ezeket vettem figyelembe, azon túl, hogy amúgy már vágytunk a babára mindketten. Egyébként jól döntöttem, a munkahelyemen elég szépen bedolgoztam magam, tárt karokkal vártak vissza és rugalmasan állnak hozzám mert tudják, hogy alapvetően jól járnak velem, még ha most egyszerre sokfelé is figyelek :D
2021. dec. 14. 12:22
2/13 anonim válasza:
Mi az esküvő után másfél évvel mondtuk azt, hogy jöhet a baba. Szerencsére elsőre megfogant. Abban a másfél évben vettük a házunkat és újítottuk fel lakhatóra. Mi úgy álltunk hozzá, hogyha úgy alakul, hogy valamelyikünk meddő, akkor sem gond, egymás mellett maradunk. Nem erre építettük a közös jövőnket.
2021. dec. 14. 12:23
3/13 anonim válasza:
mi 8 hónappal eskuvo utan kezdtunk probálkozni. A vágy hamarabb is megvolt, de en nehéz, tobb hónapos intenziv tanulast igenylo vizsgára készultem, nem akartam, hogy az esetleges stressz kihasson a babára, vagy hogy epp a rosszullétek miatt ne tudjak kelloen felkeszulni.
1,5 ev probalkozas után lettem terhes. Igy a 3 hazassagi evfordulonk hónapjában fog megszuletni az elso babánk.
Ha még elvezni akarjatok a gyerekmentes hazassagot, akkor elvezzetek, vedekezzetek, aztan lehet fel ev vagy egy ev után azt erzitek majd, johet már a baba. Szerintem majd akkor vágjatok bele.
2021. dec. 14. 12:29
4/13 anonim válasza:
Tavaly márciusban volt az esküvő, októberben költöztünk a házunkba, én úgy voltam vele, hogy majd januártól próbálkozunk és idén februárban lettem várandós.
2021. dec. 14. 12:35
5/13 anonim válasza:
Mi úgy kezdtünk próbálkozni, hogy csak akkor házasodunk, ha összejön a baba, mert nekem már a második házasságom, a páromnak meg nem volt olyan fontos. Előtte 6 évig élveztük gyerekmentesen egymás társaságát. Így 6 hónapos terhes voltam az esküvőn. Egy kis kétszobás lakást vettünk még előző évben, az fért bele. Meg mi is belefértünk :) most itt vigyorgunk hárman egyrakáson.
2021. dec. 14. 12:54
6/13 anonim válasza:
Neked kell tudni, hogy még mennyi időt akartok kettesben. Addig egyáltalán nem próbálkoznék.
Mi már 8 éve együtt voltunk, mire úgy döntöttünk jöhet az esküvő, közvetlenül azután, hogy beköltöztünk a közös lakásunkba. Az eljegyzés napján pedig eldöntöttük, hogy jöhet a gyerek is. Így 10 hetes voltam az esküvőn, mert elsőre összejött (29 évesen).
2021. dec. 14. 13:01
7/13 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy milyen idősek vagytok, mióta vagytok együtt, életetek-e együtt esküvő előtt, stb, stb. Szóval erre csak ti fogjátok tudni a választ, ti érzitek majd, hogy mikor van ott az idő.
2021. dec. 14. 13:12
8/13 anonim válasza:
Feltételezem, ha házasodtok, akkor már egy ideje amúgy is együtt laktok, akkor mit kell kipróbálni? Az, hogy összeházasodtok, a mindennapokon semmit nem fog változtatni.
2021. dec. 14. 13:31
9/13 anonim válasza:
Másnap. Eldöntöttük, hogy jöhet a baba, de a férjem nem akart házasság előtt, így megvártuk a pár hónappal későbbi esküvőnket, és onnantól nem védekeztünk. Még a gyerekmentes házasságot is volt időnk élvezni (ugyanolyan volt amúgy, mint előtte), mert csak 2 évvel később szültem.
2021. dec. 14. 13:49
10/13 anonim válasza:
Tavaly nyáron volt az esküvőnk,most vettünk házat, januárban költözünk be, utána jöhet is a baba. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!