Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lazacos vagy tonhalas krémet/p...

Lazacos vagy tonhalas krémet/pástétomot adtok a gyerekeiteknek enni?

Figyelt kérdés
Boltira gondolok
2021. dec. 8. 10:57
 1/9 A kérdező kommentje:
ha igen, akkor milyen gyakran?
2021. dec. 8. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megenné akkor bármelyiket adnám. Régebben csináltam is lazacot és tonhalat is. A lazacot értékesebb halnak/tápanyagnak érzem, de lehet, hogy csak az ára miatt.
2021. dec. 8. 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Adnék ha megenné, de nem eszi meg mivel szerinte minden halas étel büdös 🤷‍♀️ Az oviban is rendszeresen van tonhalkrém pl (szerintem az mondjuk nem bolti), ott sem eszi meg, mert az is büdös.
2021. dec. 8. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

Igen. Miért ne?

Ja várj, majd most jön 34 komment, meg 48 link a higanyról, Fukushimaról, állatvédelemről,...ugye?

2021. dec. 8. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Én szoktam nekik adni lazacot, de megsütve serpenyőbe. Úgy nagyon szereti mindkét gyerekem. A boltit nekem nem szeretik. És ha pástétom azt is inkább én csinálom meg, mert jobban az ő szájízükre tudom alakítani. Így nagyobb a siker.

Amúgy változó, hogy mennyit esznek. Van hogy többször eszembe jut csinálni egy hónapba, és van hogy nem.

2021. dec. 8. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Fiam nagyon halas, szokott enni Rio Mare tonhalkonzervet és Hamé tonhalpástétomot is. De már sütöttem garnélát és Horvátországban evett velem tintahalkarikát is 😃 Hogy milyen gyakran, mármint az első kettőt, nem tudom... szokott itthon lenni belőlük, ha épp eszébe jut, akkor azt eszik.
2021. dec. 8. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a lazacosat szereti a legkisebb, ő 1 éves.

A nagyok szeretik a halat leginkább rántva, sütve, halászlének, de a krémet nem.

Próbálom havi szinten bezsúfolni, legalább 1x - 2 x (én egyáltalán nem vagyok halas)

A nagyok az oviban is havi 1x esznek halat.

2021. dec. 8. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Szoktam időnként, szeretik. A nagy már pici kora óta, pl. volt, hogy a bölcsiben volt halkrémes kenyér, egyik gyerek sem evett belőle, csak az én fiam :D Ő azóta is minden ilyen halas dolgot szeret, szokta is kérni, hogy vegyünk.

A kicsinél (ő még ovis) változó, van, hogy megeszi, van, hogy kijelenti, hogy már nem szereti.

2021. dec. 8. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyiket sem mert senki nem szeri a családból.
2021. dec. 8. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!