Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csirkefalat, dinohusi, milyet...

Csirkefalat, dinohusi, milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Markara lennek kivancsi. Mi most vettunk eloszor ilyen mirelit dinohusit, azt hiszem fini mini a neve. A gyerekeimnek izlett, de nem ettek meg az egeszet, szoval rammaradt es szerintem nem jó. Nekem nagy csalodas sajnos es oke,hogy a gyerekeimnek izlik, de igy nem veszem ujra szivesen, ha tudom, hogy esetleg a maradekot nekem kell megennem. Aki probalt mar több fajtat, mindnek ugyanolyan az ize? Mert ha igen, akkor nem fogok venni. Az nem erdekel, hogy dinoalaku-e vagy sima, csak azt hallottam, ezt szeretni szoktak a kicsik, azért ilyet vettem.
2021. dec. 7. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Ezt az oldalt szeretem,erdemes szétnézni,sok mindent tesztelnek.

2021. dec. 7. 16:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az en gyerekem kb egyiket sem eszi meg, ritkán a mekis nuggetset és ennyi. Viszont én szoktam itthon készíteni nuggetset és azt viszont szereti. Simán felkockázott csirkemellett lecsapatok aprítógépben egy kis sóval, minimális borssal vagy bármilyen fűszersóval, formázom, bepanírozom és ennyi, mindig nagy sikere van és legalább tutira tudom mi van benne.
2021. dec. 7. 16:56
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 hú, nagyon köszi,szuper ez az oldal!!

#2 persze tudom, én is szoktam csináni házilag, de ez most az olyan időkre kell, amikor rohanunk és nagyon gyorsan kell valami. Cska bedobom a fritőzbe aztán semmi dolgom.

2021. dec. 7. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a lidl-s csirke falat be vált elég jó szintén a lidl-be veszek az can rá írva gyors fagyasztott csirke mell ilyen fekete zacskóban van az is nagyon finom. Nálunk mindig van a fagyasztóban ha hirtelen kellene
2021. dec. 7. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a dinós bűn rossz, és ráadásul gyerekeknek van gyártva. Borzalmas.

Viszont a sparban van nuggets, az nagyon finom. Talán amerikai nuggets a neve.

2-eskoszi a tippet, ki fogom a házit próbálni.

2021. dec. 7. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Én szereten a fini minit. Annyi, hogy szerintem a nagyrésze szója. Nem olvastam összetevőket bocsi.

Az enyém csak ezt eszi meg meg a mcnuggetset. Van a ságának egy kijevi csirkemell golyója. Az vajpuha és finom. Kérdés, hogy a gyerek megenné-e a tölteléket? A töltelék sajtos, fűszervajas.

2021. dec. 7. 19:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a sok választ, akkor ki fogok probálni masmilyet és remélem, hogy majd lesz egy befuto!
2021. dec. 7. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Zizu kedvence (Valdor) az egyetlen amit ilyen mirelit panírozott cuccból a gyerekeim elé teszek. 60% csirkehús, nincs benne szója, szezámmagos a panírja és teljesen normális íze van.
2021. dec. 7. 20:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Pont a Valdort néztem ki, hogy legközelebb azt veszem:)
2021. dec. 7. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:
A házi nuggetset is le lehet fagyasztani! Én is szoktam készíteni és simán lefagyasztom, aztán bármikor csak előhúzom ha kell, ugyanúgy működik mint a mirelit és fasírttal, húsgolyóval, rántott sajttal, rántott husival mindennel meg lehet csinálni, csak rá kell szánni egy délutánt.
2021. dec. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!