8 hete szültem 2-3 hetet szoptattam és még nem jött meg a menstruációm a hasam néha szokott görcsölni Kinek mikor jött meg?
Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 05:52
1/11 anonim válasza:
Abbamaradt a gyermekágyi vérzés a 6. héten, rá kerek 4héttel jött meg, azóta is tűpontos😄
Még szoptatom a 10hónapos lányom:)
2/11 anonim válasza:
Holnap lesz 8 hetes a lányom, tegnap jött meg.
Fiammal szoptatás abbahagyása után 3 hónappal.
3/11 anonim válasza:
1 éves koráig szoptattam, és 8 hónapos volt mikor megjött.
4/11 A kérdező kommentje:
Aggódom hogy valami gond van
2021. nov. 22. 09:15
6/11 anonim válasza:
8hétig tartott a gyermekágyi vérzés, 6 hónap után jött meg, még mindig szoptatok (most 9hós).
7/11 anonim válasza:
Az első szülésem után 14 hónappal, a második után 12 hónappal jött meg először. Semmi rendellenességet nem tapasztaltam, inkább örültem, hogy addig se volt vele gondom :D
8/11 anonim válasza:
Első gyerek: első szülinapján (nemvicc)
Második gyerek: 20 vagy 22 hós volt, már nem emlékszem, de marha soká :)
9/11 anonim válasza:
Én is kb addig szoptattam, mint te, és kicsivel több, mint 2 hónappal szülés után jött meg először. Nem mondta a nőgyógyász a kontrollon, hogy a szoptatás abbahagyása után akár fél év is lehet, mire megjön?
10/11 A kérdező kommentje:
Nem
Anyit mondott ha nem jön meg 2 hét múlva menjek vissza
2021. nov. 23. 04:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!