Miert erzem azt, hogy mar nem szeretnem ezt a babat?
Iszonyu sok even keresztul probalkoztunk, remenykedtunk mire vegre valahara sikerult es terhes maradtam. Korabban mar volt egy 5 hetes vetelesem igy ehez a terhesseghez mar a legeleje ota negativan allok hozza.
Minden ejszaka rem almom van, most fogom betolteni a 6 honapot ..
Es maganyosnak bezartnak erzem magam. A csaladom beleszol mindenbe, hogy ne vegyek semmit a picinek ne is nagyon nezzek mert meg korai. Bar anyagilag is nagyon rosszul allunk es ugyerzem a sex miatt a ferjemtol is egyre tavolabb kerulok, vele sem tudok megbeszelni semmit szinte.
Az este mozgott bennem a pici, es en csak azon gondolkodtam hogy mibol fogunk neki kiteremteni mindent? Hogy lesz??
Milyen anya leszek ha mar most csak a streszt es a szomorusagot kapja tollem?
Es igen arra gondoltam es ki is mondtam a ferjemnek, hogy most a baba a legnagyobb gond forrasa mert oszejott de nem ugy elem meg ahogy kellene!
Olyan erzesem van elso perctol fogva hogy ugyis elfog menni, es allandoan csak ragodok.
Amikor mocorog ahelyt, hogy orulnek arra gondolok megutom es tobbe nem fog megmoccani.
Valaki volt ennyi idos terhesen hasonlo helyzetben? Mi lett a vege? Halva szuletes?
A te fejedben valami nagyon nincs rendben!
Keress segítséget nagyon gyorsan vagy tényleg add örökbe!
Borzasztóan felszínes ember vagy, ha az zavar, hogy a babának nem mindenből a drága és új kategória jut. A baba felnő, nem fog emlékezni rá. Marketplacen rengeteg jó cuccot lehet venni, töredék áron. A legtöbbröl senki nem mondaná meg hogy párszor használt.
Keresd meg az utat vissza a férjedhez, mert ő tudna neked a legtöbbet segíteni. Bízz benne, tekints magatokra csapatként és hagyd, hogy megnyugtasson, levegyen terheket a válladról. Ketten vágytatok erre a babára, ketten várjátok, ketten lesztek a szülei. Nektek megvan még a szövetségetek, tegyél érte, hogy erősebb legyen és bízz benne.
Segítséget kérni pedig soha nem szégyen. Akkor sem volt az, amikor te lenézted, most sem az. Egy gyereknek az első éveiben édesmindegy milyen ruhát hord, az kié volt előtte. Az ilyesfajta identitás inkább iskoláskorban kezd kialakulni.
Ugyanígy a lelki problémáid miatt sem szégyen segítséget kérni (a gyakorinál hasznosabb helyen sem). Sajnálatos, ha a pszichológus nem fér bele, az ingyenes opciókat nem ismerem, próbáld meg esetleg, amiket itt is javasoltak.
Megint egy újabb 'évekig próbálkoztunk, vetéltem de most mégsem kell' anya. Csak a szokásos...
Kezd már tendencia lenni.
Nagyon felekőtlenek vagytok mindketten. Megbántad a gyerekvállalást már most. Ennyi történt. Sokakkal megesik, csak nem mernek beszélni róla.
Ha megszületett inkubátorba még beteheted névtelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!