Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Erre nem kötelezi a gyermekorv...

Erre nem kötelezi a gyermekorvost a titoktartás?

Figyelt kérdés
Fel vagyok háborodva. A kisfiam a Milupa tápszerét eszi. A napokban kapott - Ő - egy levelet a cégtől, amiben ajánlják a különböző termékeket. A vicc csak az, hogy nemrég elköltöztünk, és a Felicitastól nem tudhatják a címünket, főleg nem a kisfiam nevét, mivel amikor kitöltöttem a kérdőívet, még nem ott laktunk, ahol most. Szóval pillanatnyilag két ember van, aki tudja, hogy mi a címünk és hogy milyen tápszert kap a gyerekem: az új védőnőnk és az új gyermekorvosunk. Van joga kiadni az adatainkat - ráadásul egy csecsemőét - a gyermekorvosnak?
2008. dec. 12. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
máshogy is megtalálhattak nem csak az orvos által. Kaptál egy levelet na és? nem kiraboltak. de ha ilyen gondot elent menj be az orvoshoz és reklamálj.
2008. dec. 12. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

sztem se tragédia, csak jót akanak nem??

dE SZTEM NEM ŐK ADTÁK KI, ŐK NEM foglalkoznak ezzel....

adatbázisban stb megtalálhatják

2008. dec. 12. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
de jo dolga van egyeseknek hogy ilyen baromsagon felhaborodnak!:S anyukam te mar kenyesegedbe csinaltad ezt aztan le lehet pontozni ha nem tetszik valami:S
2008. dec. 13. 02:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sztem a Védőnő adta ki.Nekik a minőségbiztosítás miatt minden hónapban kell statisztikákat csinálnia,csak oda kellett adnia egy papírlapot egy ügynöknek.Ő meg biztosan kapott Tőle bemutató termékeket,amiket odaadhat hátrányos helyzetűeknek,vagy bárkinek kipróbálásra.Nem rossz szándék vezérelte,csak ügyeskednie kell.

És szerintem nem ütközik törvénybe,hiszen az orvosokkal is ezt csinálják a gyógyszerügynökök.Kapnak az infóért új vérnyomásmérőt,eszközöket stb....

2008. dec. 13. 06:52
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Azzal, hogy annak idején kitöltötted a Felicitas kérdőívét és igényt tartottál valamely ajándékára, tulajdonképp "kötöttél velük egy szerződést", melyben vállalod, hogy reklámozhatnak neked. Akkor miért vagy felháborodva? Ez esetben szerintem kiadható nekik a címed.
2008. dec. 13. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Kiváltott Receptek alapján is meg tudják nézni

örülj hogy tájékoztatnak valamiről

2008. dec. 13. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!