Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek melyik név passzol a...

Kinek melyik név passzol a Pannához ?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves Panna nevű kislányom, ismét várandós vagyok kislánnyal. Panna mellé keresek dupla mássalhangzós nevet.

Kérlek segítsetek hátha vannak jó ötleteitek.

Anna-Hanna nyílván kilőve :D

2021. nov. 12. 19:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Bélla
2021. nov. 12. 20:15
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
Hella, Ella
2021. nov. 12. 20:20
 13/27 anonim ***** válasza:
25%
De mi a francért kell hasonlítaniuk? Akkor is normális emberek lesznek, ha az egyik Panna, a másik meg Lili/Virág/Hedvig. Nem értem, magyarázzátok már el, légyszi.
2021. nov. 12. 21:11
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Emma és Panna tesókat ismerek. Nekem tetszik:)
2021. nov. 12. 21:42
 15/27 A kérdező kommentje:

Azért legyen hasonló mert nem szeretném ha az egyiknek egyszerűbb nevet választottunk, jelen esetben Panna a másik ne legyen mellette Dzsesszika stílusú :D Ötleteket kértem csak :)

Viszont kaptam is olyat amit tetszik, Lotti és a Bella megfogott :)

2021. nov. 12. 23:30
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
Jesszus...Kérdező arra gondoltál esetleg hogy nem maradnak mindig kislányok? Hogy esetleg olyan nevet adj ami felnőttként nem ciki? Pannával már elkéstél de a másiknál még van esélye. Legyen Izabella és becézheted Bellának. De felnőttként ezek a kislányos nevek nem túl jók. És többet lesznek felnőttek mint gyerekek.
2021. nov. 13. 06:43
 17/27 A kérdező kommentje:

Pannába mi a ciki ? Akkor az én nevem is ciki mert Lili vagyok és orvos is ?! Vagy hozzám már nem is jönnél műtétre mert ez a nevem ? :D

Na mindegy itt még nem láttam olyan neves kérdést amibe még senki se kötött volna bele…

Nem véleményt kértem csak segítséget.

2021. nov. 13. 07:17
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, mit értesz hasonló alatt. Ha a stílust, akkor oké az érvelésed, de a dupla mássalhangzó más kategória.

A Lottinál gyerekesebb nevet nehéz lenne találni, ezt én biztosan nem adnám. Lilla gyönyörű, de ha te Lili vagy, akkor ez gondolom, kilőve. Az Emma sem sokkal ritkább, mint az Anna meg a Hanna, tavaly a 6. volt a listán. Nálam talán az Ella lenne a nyerő, még a Bella is elmegy.

2021. nov. 13. 09:03
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Kitti
2021. nov. 13. 09:55
 20/27 anonim ***** válasza:

Imadom, amikor valaki ezzel jon, hogy kislanyos nev stb.

Es ha az? Lili vagyok en is es probléma nelkul felnőttem. Van egy hugom, ő Lotti es 17 evesen semmi problemaja a nevevel.

Igazan ra lehetne mar hagyni ezt a hulyeseget.

De te nyugodtan nevezd csak Izabellanak a saját gyerekedet, ha az tetszik. Nekem peldaul nem:)

2021. nov. 13. 11:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!