Áron, Marcell, Levente? Melyik név tetszik a háromból?
Persze, bármelyik nevet ki lehet kezdeni, a gyerekek brutálisak tudnak lenni. :D (pl. egy Levente nevű volt oszt.társamat Levendulának cikizték).
Tetszik, ahogy kezeltétek a csúfolásos story-t. :) Ennyi az egész, nem szabad felvenni, el kell poénkodni, úgy már nem izgalmas a gúnyolódónak.
Így van:)
Végül az a kisfiú lett az egyik legjobb barátja a kisfiamnak, aki Milánóinak hívta. Aztán a végén mindenkinek kitaláltam egy ilyen kis vicces nevet. Örülök, hogy így alakult!
Csak érdekességképp:
Az egyik fiam osztályában van két kisfiú(ikrek), akik Levente és Leánder. Ott is a Levente nevű gyerek Levendula a gyerekeknek. Mondjuk ez szerintem ebben a helyzetben nem volt túl jó névválasztás.
Hát a Levente mellé Leander tényleg pikáns, de ízlésről nem lehet vitatkozni. :)
Egyébként a Kornél és Milán is szép nevek, de mivel a baráti társaságunkban vannak ilyen nevű felnőttek (ill. egyikük kisfia is Kornél) így elvetettük.
Legjobban a Marcell felé húzunk jelenleg, a Marci-Marcus aranyos becenév egy kisfiúnak, felnőttként a Marcell komoly, elegáns (szerintünk).
Szerintem a Levente a legjobb/legszebb.
Az Áront már pont mondani akartam, hogy miért nem ajánlanám.
Ez aztan nagyon fontos volt, hogy belinkeld. Szerinted valaki emiatt a pillanatnyi tini szappanopera miatt nem fogja majd az adott nevet valasztani?Vagy mi volt a celod? tenyleg erdekel.
Ne legyél ennyire naív 26...
Nem értem, hogy mit nem értesz, illetve hogy miért értetlenkedsz.
Szerintem már álmos vagy, hagyd a csudába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!