A visszado nyomtatványt milyen postacímre kell küldeni?
A sima levelezési címükre?
1373 Budapest pf. 561?
Vagy az adott megye nav igazgatóságának? Egyszerűen nem találtam erről semmi konkrétat.
Ha most nem is, kesobb csináljátok neki is, sokkal könnyebb kezelni a beadvanyokat.
Én ide küldeném: Google első találata kiad egy táblázatot, kereső szavak: nav szja postacím. Tovább gombra katt.
Miért nem nézitek meg a kitöltési útmutatóban?
"Papíralapú benyújtáskor a nyomtatványt egy példányban kell a NAV a lakóhelye, illetve székhelye szerint illetékes igazgatóságához eljuttatni."
Hát csak kérdés mi az illetékes, én monori vagyok, na azt honnan tudjam hova tartozik? Pest, Cegléd?
Mindegy, majd keresgetek..
Én is a férjemnek küldöm postát, én már bekuldtem ügyfélkapun a sajátomat.
áruld el, miért kellett kettő.
pörögnek a dollárjelek a szemetek előtt, biztos ez takarja ki az infót, ami a kitöltésiben van...
Papíralapú benyújtáskor a nyomtatványt egy példányban kell a NAV a lakóhelye, illetve székhelye szerint illetékes igazgatóságához eljuttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!