Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak olyan szülők aki nem...

Vannak olyan szülők aki nem engedi gyerekei csak számítógépes játékokban éljenek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Az ilyen egyre ritkább. Nevelés helyett "nesze itt a számítógép, játszál egész nap". Aztán meg jön a képmutatás és a hiszti, hogy egész nap a gép előtt ül. Az még ritkább, hogy valaki csak hobbiból ül a gép előtt ennyi meg ennyi órát, és a valóéletet mégis el tudja választani a hobbitól gond nélkül.
2021. nov. 6. 22:46
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Akinek van esze és törődik a gyerekével, az nem engedi állandóan a gép előtt ülni.
2021. nov. 6. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Egyes vagyok: Igen második, egyetértek veled. Az én válaszomnak is nagyjából ez a lényege.
2021. nov. 6. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Játszanak is, de mást is csinálnak, szóval nem "csak ebben élnek". Szoktunk mittudomén kirándulni, szeretnek olvasni, társasozni, kártyázni, focizni, biciklizni, moziba menni, és járnak edzésre heti háromszor, plusz az egyik hegedül, a másik agyagozik... Egyébként meg olyan is van, hogy én is beállok velük játszani. Legalább képben vagyok, amikor mesélnek. Egyébként persze főleg karantén alatt voltak játékok az a fórum, ahol tartották a haverokkal a kapcsolatot. Szerintem nem lehet kivenni sem a gyerekeket a világból. De pl. szülői felügyelet van a telójukon, tehát ezzel meg van szabva mikor, mennyit és milyen tartalmat érhetnek el rajta.
2021. nov. 6. 23:45
 5/14 anonim ***** válasza:
21%
Ó hát persze hogy azt a nyüves focit nem hagyod ki a listáról... Hova is lenne a világ, ha nem lenne említve...
2021. nov. 7. 00:24
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Na az meg miért káros? :)
2021. nov. 7. 06:55
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Persze. 6,5 éves a nagyobbik gyerekem, konkrétan semmilyen kütyüt nem használ egyáltalán. Tabletünk nincs is, a laptop munkára való nekem, telefont nem kapja meg. Majd ha iskolába megy jövőre, és szükség lesz rá, megtanulja.
2021. nov. 7. 07:45
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Hatos: Mondjuk.... nem is tudom... tolószékbe juttathat
2021. nov. 7. 10:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

8. Ezzel az erővel bármi tolószékbe juttathat. Az is, ha mászókára megy, az is, ha biciklizik, sőt az is ha túl sokat ül. (Nekem utóbbitól lett gerincsérvem. De munkatársam most fél évig nem tudott lábra állni, mert egy sima sétán rosszul lépett.) Focizni velem, az anyjukkal szoktak általában gumilabdával a parkban, aztán sokszor hozzánk csapódik még pár gyerek és szülő - szóval szerintem én nagyobb veszélyben vagyok :D Idáig meg karatéra jártak, most fél éve vívás őrület lett.

Egyébként a nagyobbikon 3 éves koráig még mesét sem nézett, nem hogy játszott volna, a kicsi viszont a nagyobb korkülönbség miatt hamarabb kezdte. Most 12 és 7 évesek. Aztán mégis a nagy van jobban rácuppanva a haverok miatt, őt komolyabban kell fogni. A kicsit nem köti le, csak egy a játékai közül.

2021. nov. 7. 10:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Kilences: Épp csak azt nem veszed figyelembe, hogy a világszerte szeretett foci (Amúgy miért is szeretik világszerte? Mi a jó bánat olyan érdekes benne? Nem kell a reklám hogy "húúúú olyan meg ilyen szuperség" meg tudomis én (egyszer már rákerestem neten hogy mi a bánatért szeretik világszerte éééés... pár mondat után "ilyen meg olyan menő dolog, játszad me mindenki szereti", vagyis nem magyarázza meg, hanem reklámozza azt a vackot), az igazság érdekelne.) közben 22 idióta rohangál fel alá, egy véletlen összekoccanásnál máris a földön fetrengenek, az arcukat fogva mintha letépték volna a bőrt onnan. Aztán meg ha valamelyik pille jól térdenrúg, szétroncsolva a térdkalácsot, akkor tuti nem úszod meg tolószék nélkül. De mellesleg bírom a képmutatást is, amikor interjút adnak miután felépültek a sérülésből "nemérdeke hogy kómában voltam meg miegyéb, folytatom a focit me köll, me ez a világ értelme" Gratulálok tényleg....
2021. nov. 7. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!