Akarsz gyereket valaha?
Figyelt kérdés
Csak szavazás :)2021. nov. 5. 12:05
A kérdező szavazást indított:
Igen szeretnék
Nem, sohasem
56 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem.Jobb nem hiszem hogy lesz a jövő,viszont rosszabb az lehet.Szerencsére megbírtam állni hogy nem csináltam egy új életet,aki azt kérdezné önmagától hogy miért is kellett megszületnie.
2/11 anonim válasza:
1 gyereket szeretnék, jó lenne anyává válni, de mégsem tartom ezt életem küldetésének. Értsd: nem csináltatnám fel magam egy random pasassal, csak azért, hogy babázhassak vagy mennék el spermabankba. Ha megvan a kedvező érzelmi, anyagi háttér, akkor persze szeretnék. De ha nem jön össze, akkor se esem kétségbe. Lehet jobb is, ahogy az első válaszoló írta, nem sok jót ígér a jövő, ahogy egyre jobban tesszük tönkre a bolygót...
21/L
3/11 anonim válasza:
Nem.
Sose szerettem volna
Nem nekem való és én ezt belátom ahelyett hogy szüljek
4/11 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy aki nem akar gyereket, az mit csinál ebben a kategóriában. Mármint nyilván mindenki azt olvas meg válaszol, amit akar, csak nekem ez fura. Én legalábbis nem megyek soha az elektronikus eszközökbe, vagy az üzlet és pénzügyekbe, mert nem érint.
5/11 anonim válasza:
Én még igen, van már egy de még fiatal vagyok 22 éves.
7/11 anonim válasza:
Soha nem akarok gyereket. Túl sok nyűg, stressz, kötöttség, macera, anyagi többlet teher stb. Egyáltalán nem vágyom rá. Úgy szeretem az életünket a férjemmel ahogy van, ïgy vagyunk boldogok, a mi életünkbe nem fér bele a gyerek. Csak elrontaná.
8/11 anonim válasza:
Szeretnék, többet is. Én is nagy családban nőttem fel és fantasztikus érzés. Tovább akarom ezt adni. Bár tudom, hogy ezért a mai világban már máglyára is vethetnek. :D
9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más a vágya, tiszteletbeli kell tartani ki mit szeretne.
2021. nov. 6. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!