Hogyan közöljem vele?

Figyelt kérdés

sziasztok , annyi lenne a kérdés hogy van nekem egy párom , akivel most vagyunk együtt 2 és fél hónapja , ő most lesz december elején 20, én 26vagyok, sajnos szivbeteg ezért más munkalehetőséget néz , talált egy bolti alkalmazott munkát , de mivel hosszútávra venne fel munkást a főnök, nem úgy hogy valaki gyereket vállálna a közeljövőben , ő ezt mondta

nagyon rég óta szeretne anya lenni , de őszinte leszek , én még 2-3 évig nem szeretnék gyereket , és egyébként se érzem még magam eléggé érett rá + 20éves lesz , és néha úgy csinál mintha rám akarná erőltetni

a probléma az hogy akárhogy mondanám elneki , gondolok itt : normálisan , az én stilusommal , határozattan stb .. mindenféle képpen megfog sértődni rajta, és én leszek a rossz a végén

hogyan mondjam ezt el neki?

2021. nov. 4. 16:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Védekezz rendesen és akkor esélye sincs arra, hogy a tudtod nélkül teherbe essen. Abból rá fog jönni, hogy nem akarsz gyereket.
2021. nov. 4. 16:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Juli, nem akarok gyereket még vagy 3 évig biztos.
2021. nov. 4. 16:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem írok privátot úgyhogy itt: drágám figyelj, fiatal vagy még, alig vagyunk együtt pár hónapja. Én még nem szeretnék gyereket. El tudod ezt fogadni vagy nem? Ha jól megleszünk, komoly lesz a kapcsolat lesz hol felnevelni, akkor lehet róla szó.
2021. nov. 4. 16:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön ide a melója? Aki egy 2-3 hónapos kapcsolatban megsértődik, hogy nem akarják teherbe ejteni, az szefós, és menekülni kell előle.
2021. nov. 4. 16:38
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Elmondanám, hogy nem szeretnék még gyereket 2-3 évig és azt is, hogy 20 évesen neki sem kéne nulla vagy minimális munkatapasztalattal, rendes végzettség nélkül (mert gondolom, nincs neki, ha bolti eladó). Igen, megsértődik, de ez legyen a legnagyobb “pofon” az életben, amit kap. Igenis gondoljon bele ilyenekbe az, aki gyereket akarna vállalni hamarosan.
2021. nov. 4. 16:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Priviben kaptam, hogy beteg a csaj. És? táppénz helyett szülni akar? Még mindig nem értem. De ha ez a helyzet, pláne menekülni kell előle, nem vagy te a máltai szeretetszolgálat.
2021. nov. 4. 16:47
 7/16 A kérdező kommentje:
de ez nem egy olyan betegség hogy elmész 1hét táppénzre azt jóidő , ez tart nála vagy már fél éve
2021. nov. 4. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szívbeteg. Ez nagyon tág fogalom.

Nem mindegy, hogy szívritmuszavar, vagy billenytűt kell cserélni stb..

Aki 2.5 hónapos kapcsolatra szülni akar az tényleg szefós.. Ebben teljesen egyetértek 4#-sel.

Amellett 20 évesen betegen,pláne nem szülni kellene..

Menekülj!

2021. nov. 4. 16:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos, tetszik nem tetszik, megmondod neki, hogy

1. te csak tartós kapcsolatban szeretnél gyereket vállalni, ami minimum 2-3 év.

2. legyen szíves nem mondani a munkahelyen, hogy gyereket akar most azonnal, mert ha nem veszik fel sehova emiatt, akkor sem vállalsz vele gyereket, mert 1 fizetésből meg GYES-ből éljen az akinek 7 anyja van.

3. Te vagy életem értelme szerelmem, persze, hogy szülhetsz nekem 6 gyereket is akár, de előbb teremtsük meg a feltételeket.

Ha még ekkor is megsértődik, akkor az van, amit már írtam, hogy szefós, és szakíts vele a francba.

2021. nov. 4. 16:57
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

A munka rész én sem értem hogyan jön ide? Nem akarja elvállalni a munkát, mert a főnök azt mondta nem akarja, hogy elmenjen szülni mostanában és így jött fel a téma köztetek? Azzal nincs semmi probléma, ha meg szeretné beszélni a dolgot :)

Amúgy mikor szültem, hogy egy lány, egészen fiatalon szült, neki tüdő problémája volt. Megmondta neki az orvos, hogy vagy fiatalon szül, vagy később bele is halhat a szülésbe/császárba, így ők úgy gondolták bevállalják. Lehet a párod is így gondolkodik, de 23 évesen is fiatal lesz még :) Beszéljetek őszintén :)

2021. nov. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!