Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtál széken aludni a gyerek...

Tudtál széken aludni a gyerek mellett a kórházban? Vagy inkább anyaszobát kértél?

Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 15:18
A kérdező szavazást indított:
Széken alvás
Anyaszoba
14 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére Nyíregyházán van kihúzható fotelágy a, gyerekosztályon.

Mikor meg a Sote 1-re kellett befeküdnünk, ott meg nem volt!!

De kaptunk a Ronald McDonald házban szobát.

2021. nov. 4. 15:31
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
Első vagyok. Szóval szavazni nem tudtam, mert egyik sem volt igaz rám. De azért durva, hogy Nyíregyházán tudsz a gyerek mellett feküdni külön ágyon, Budapesten meg nem...
2021. nov. 4. 15:32
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Voltunk kórházban napokig, mellette aludtam a földön, 2 ejszakára aztán kaptam egy kempingágyat és azon aludtam, eszembe nem jutott volna átmenni a másik épületben lévő szobába ahol aludhattam volna, biztos, hogy nem hagytam volna ott magára a gyereket, akkor inkább a föld.
2021. nov. 4. 15:33
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
3 vagyok: ez a Bethesda volt.
2021. nov. 4. 15:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Azta 3as...akkor mi szerencsések voltunk. Első vagyok.
2021. nov. 4. 15:34
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudnék, akár a földön is aludnék, csak mellette lehessek!

Én voltam kórházban kisgyerekként egy hétig. Anyukám egy rossz széken aludt a falnak dőlve.

A harmadik napra megsajnálták és szereztek neki egy fotelt, a székre meg rárakta a lábát, úgy aludt.

2021. nov. 4. 15:48
 7/20 anonim ***** válasza:
79%
Másik emeleten volt az anyaszállás, így eszemben sem volt.olyan messzire menni. Egyik éjszaka széken aludtam, következő éjszaka befeküdtem mellé a kiságy a, 3. és 4. éjszaka megengedték nagy kegyesen, hogy a nagyobb gyerekeknek fenntartott 2 üres ágy egyikében aludjunk együtt. Borzasztó volt ..
2021. nov. 4. 15:55
 8/20 anonim ***** válasza:
79%
Széken nem tudnék. Egyszer voltam kórházban eddig a 7 évessel, ketten aludtunk fejtől-lábtól egy ágyon, ami szerencsére a falhoz volt tolva. Így egész kényelmes volt.
2021. nov. 4. 16:21
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
2 napot voltam bent a lányommal, 8 hónapos volt akkor, szintén kaptam egy felállítható kempingágyat. Párnát viszont nem, jobb híján a pulcsimat hajtogattam a fejem alá első nap, második nap hozattam be egy párnát magamnak. Szt. Borbála Kórház, Tatabánya
2021. nov. 4. 16:30
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyíregyen 8-9 éve egy széken, vagy ősszetolt széken,volt,hogy a gyerekkel egy ágyban. Később az új részen már szuper,modern kihúzható kanapé ágy van,az előző szobák gusztustakanok voltak. 3 Vip szoba volt,de nem mindig volt szabad,ha volt,akkor kértem,de már megszüntették
2021. nov. 4. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!