Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rendeznél most szülinapot 20...

Rendeznél most szülinapot 20 főre?

Figyelt kérdés
A vírus miatt kérdezem, ki-hogy gondolkodik erről. A szűk család 20 fő lenne, többsége oltott, és pár oltatlan. Mi oltatlanok vagyunk, és ugye hozzánk jönnének, de én kicsit tartok ettől.
2021. nov. 4. 11:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért a kranténból az durva

Nálunk csak a gyerekek ès anyósom nincs oltva..

Nem akarja

Ez van..

Én sem tudom mi a jó.. (szintén oltott beteg ismerős van több is)

Én úgy döntöttem éljük az életünket, de egy hülye nàthàtól nem tudom az ovisokat megvèdeni, akkor mit vàrok?

Esélyesebb, hogy ott kapják el..

A 2 hét múlva szülinapozósak vagyunk

2021. nov. 4. 20:13
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Éppen szervezés alatt van részemről. December elején lesz a legkisebb gyerekem 18. szülinapja, a testvéreinek is volt nagy családi banzáj, étteremben, nem szeretném, ha a hisztéria miatt ő kimaradna belőle. Nálunk a létszám közel 30 fő, ha mindenki eljön.
2021. nov. 4. 21:04
 33/33 anonim ***** válasza:
66%

#27: Deeee! 50 nm-es nappali az egy hodály. Van akinek az egész lakása kisebb és mégis fogad benne vendégeket. Gyerekem zenés-táncos házibulit tartott fele ekkora nappaliban (valószínűleg 20+ fővel).

Elég hisztisnek tűnsz...

2021. nov. 4. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!