Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rendeznél most szülinapot 20...

Rendeznél most szülinapot 20 főre?

Figyelt kérdés
A vírus miatt kérdezem, ki-hogy gondolkodik erről. A szűk család 20 fő lenne, többsége oltott, és pár oltatlan. Mi oltatlanok vagyunk, és ugye hozzánk jönnének, de én kicsit tartok ettől.
2021. nov. 4. 11:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
40%
Tehát nem oltatod be magad, és erre való hivatkozással akarod a férjed rokonait távol tartani?
2021. nov. 4. 12:55
 12/33 anonim ***** válasza:
38%

Tehát ti nem vagytok hajlandók beoltatni magatokat, de legalább a beoltott rokonság se tudjon ünnepelni veletek?

Nálunk fele ekkora a társaság. Nem tudnátok esetleg több részletben ünnepelni?

2021. nov. 4. 12:59
 13/33 anonim ***** válasza:
56%
Szinte biztos voltam benne, hogy a férj rokonai jönnének 😀
2021. nov. 4. 12:59
 14/33 anonim ***** válasza:
60%
Nem rendeznék.
2021. nov. 4. 13:05
 15/33 anonim ***** válasza:
68%

Simán.

Fiunk aprilisi. Az első és a 2.szülinapja is a "maradjotthon" idején volt, mégis megünnepeltünk nagycsaláddal (18-20fő)

1 hete esküvőn is voltunk az akkor 6hetes babánkkal és a 2éves fiunkkal.

Mi sem oltatunk, el sem kaptuk. Nem éltünk sosem burokba pedig

2021. nov. 4. 13:18
 16/33 anonim ***** válasza:
76%
Ha ennyire félsz a betegségtől, akkor mégis miért nem oltatod be magad? Akkor is beoltanak, ha átestél a betegségen.
2021. nov. 4. 13:20
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a személyeskedésekre nem reagálok, mert nagyon félrementek és több bepillantást nem akarok adni a körülményekbe. Csak érdekelt, hogy ki, hogy áll most ehhez a kérdéshez, az én véleményem nem változott, de nem is ez volt a cél.
2021. nov. 4. 13:27
 18/33 anonim ***** válasza:
70%
Ha annyira féltenéd a gyerekes, beoltatnátok magatokat. Ha indokolt, egészségügyi állapot miatt nem tettétek volna meg, azt valószínűleg megemlítetted volna. Fogadnám az oltott rokonságot, tessék.
2021. nov. 4. 13:43
 19/33 anonim ***** válasza:
67%
Ez a betegség nem fog eltűnni most pár hónap alatt a föld színéről, ha félsz tőle, akkor sosem leszel biztonságban előle. Akkor sem.ha negyed ennyi beteg lesz a világon. Emiatt teljesen indokolatlan, hogy nem oltatod be magad de bezárkózol, mert rettegsz. Mostantól az egész életedet így fogod élni? Vagy csak a férjed rokonaitol félsz?
2021. nov. 4. 13:50
 20/33 A kérdező kommentje:

A férjem sincs oltva, egyébként 2 ismerősöm van oltottként kórházba. 40 alatti mindkettő. De nem az oltásra irányult a kérdés, hanem arra, hogy ki fogadna most ennyi vendéget, és ki nem. Megválaszolták, a többség fogadna, én nem. Másként gondolkodunk.

A férjem amúgy felnőtt ember, nem kell megvédeni, hogy szegény nem találkozik a rokonaival, mert ő megy, amikor szeretne, ők is voltak is nálunk többször, csak nem egyszerre ennyien (ha már itt tartunk, volt, amikor karanténból jöttek meglátogatni, csak elfelejtettek szólni, hogy amúgy még nincs negatív tesztjük) és az én rokonaimat se csődítem most ide, ha nem muszáj.

2021. nov. 4. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!