Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rendeznél most szülinapot 20...

Rendeznél most szülinapot 20 főre?

Figyelt kérdés
A vírus miatt kérdezem, ki-hogy gondolkodik erről. A szűk család 20 fő lenne, többsége oltott, és pár oltatlan. Mi oltatlanok vagyunk, és ugye hozzánk jönnének, de én kicsit tartok ettől.
2021. nov. 4. 11:33
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
71%
Igen
2021. nov. 4. 11:35
 2/33 anonim ***** válasza:
61%

Igen.

Mondjuk nálunk minden 12 év feletti személy oltott a rokonságból.

2021. nov. 4. 11:38
 3/33 anonim ***** válasza:
69%

Oltástól függetlenül igen, rendeznék és rendezni is fogok.

Írod, hogy csak a szűk család lesz jelen, magyarul olyan emberek, akikkel napi/heti szinten tartod a kapcsolatot, akkor mi a gond?

Bárhol, bármikor elkaphatja oltott és oltatlan is a vírust: boltban, munkahelyen, oviban. Nekem meg már elegem van a bezártságból, mert ez minden, csak nem tisztességes élet! Ha meg kell halni, hát legyen, de még mindig jobb, mint reszketve a félelemtől a négy fal között megzakkani.

Aki fél, az ne jöjjön el, nem haragszom meg rá, tiszteletben tartom a döntését, mint ahogy az oltás felvételének a döntését is. Nálunk a családi/baráti kör nem rugózik azon, hogy ki van beoltva és ki nem, ez mindenkinek a privát döntése, fel sem hozzuk a témát.

2021. nov. 4. 11:40
 4/33 A kérdező kommentje:
Messze lakunk, így 1-2 havonta találkozunk, nem hetente.
2021. nov. 4. 11:42
 5/33 anonim ***** válasza:
64%

2-es vagyok.

Hirtelen az jutott eszembe: de hát miért nem az érintettek között végzel közvélemény-kutatást?

Neked tökmindegy, hogy egy névtelen idegen a gyakorin mit tenne, neked az kell legyen a fontos, hogy a te rokonaid szívesen összejönnének-e ebben a helyzetben.

2021. nov. 4. 11:51
 6/33 A kérdező kommentje:
A férjem rokonairól van szó, ők jönnének, én nem vagyok boldog az ötlettől. Felelőtlenségnek tartom, mert egyre több beteg ismerősöm van és 20 ember közt azért bőven akadhat lappangó. Mi oltatlanok vagyunk, de voltunk már covidosak, a férjem 1 hét betegséggel megúszta, én hónapokig szenvedtem a post covidtól, azért vagyok óvatosabb.
2021. nov. 4. 11:55
 7/33 anonim ***** válasza:
92%
Akkor ne rendezz. Mit számít, hogy mi laikusok mit mondunk? Aki rendezne az le van pontozva... #1 vagyok
2021. nov. 4. 12:04
 8/33 anonim ***** válasza:
85%
Rendeznék. Akiket meghívnék, azok úgyis állandó részei az életemnek, ráadásul mind be van oltva. Majd ők eldöntik, hogy “mernek”-e jönni.
2021. nov. 4. 12:32
 9/33 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Amúgy semmit nem jelent, ha vki be van oltva (én is be vagyok, de több rokonom nincs. Ettől függetlenül simán jöhetnek.
2021. nov. 4. 12:53
 10/33 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Túl sok a beteg mostanában.
2021. nov. 4. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!