11/24 anonim válasza:
Egy ismerősöm fiát így hívják. Senkinek nem tetszik. A hátuk mögött mindenki sajnálja a gyereket.
13/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de teljesen vállalható, normális név.
14/24 anonim válasza:
Nekem tetszik, teljesen vállalható, sőt, kifejezetten üdítő a mostanában divatos Nolenkék és Benikék stb között.
15/24 anonim válasza:
Ha üdítőt akarsz, akkor inkább részemről Mihály, Csaba stb. Nekem is alma esősorban, másodsorban nagyon feminin.
16/24 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de vállalható. Viszont normális becézését nem tudom elképzelni. Joni? Nati?
17/24 anonim válasza:
Nem a kedvencem, de semmi gond nincs vele, egy normális, viszonylag ritka név. Oké, alma, na és? A Mercédesz meg autó, a Szilvia meg papírtörlő, attól még azok is normális nevek.
18/24 anonim válasza:
Alapból nekem is az alma ugrik be róla, pedig budapesti vagyok. De ez mondjuk nem feltétlen baj, mármint az alma nem valami negatív dolog.
Vállalható név teljesen.
19/24 anonim válasza:
Inkább egy amúgy tök finom alma ugorjon be egy névről mint a sátán, a pina és még sorolhatnám a mai divatnevekről mik jutnak eszembe. Személy szerint a jonatán (és a hibridjei) a kedvenc alma fajtám, szívesen asszociálnék erre egy névből, semmi gáz nincs benne, de legalábbis nem gázabb mint az a divatos név amiről az embernek a bababolt vagy épp egy város ugrik be.
20/24 anonim válasza:
Első gondolatom az volt, hogy szegény gyerek....
Nem a legvállalhatatlanabb kategória, de én azért nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!