Ha valaki túlsúlyos, akkor annak milyen diétát írnak elő, ha terhes? Mit kell tegyen, hogy ne hízzon nagyon sokat terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 15:40
1/3 anonim válasza:
Sok gyümölcs, zöldség, minél kevesebb üres szénhidrát (fagyi, csoki, puding, egyéb édesség). Én is túlsúlyos vagyok, de mind a két szülésemnél kevesebb kilóval mentem szülni, mint amennyivel kezdtem a terhességet. Az első trimeszteres rosszullétek miatt leadott kilók nem jöttek vissza.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én elég túlsúlyos vagyok, de senki sem írt nekem elő diétát. 174 cm magas vagyok, 100kg voltam a terhesség elején, 107kg-al mentem szülni, szülés másnapján 96kg voltam. A dokim azt mondta, ez így nagyon jó :) Minden étkezés elején megettem 1 jó nagy almát, így a többi ételből már jóval kevesebbet kívántam. Amikor nassolni támadt kedvem, gyümölcsöt ettem (alma, mandarin..). Bevallom, amikor viszont csokit kívántam, akkor ettem azt is :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
én mondjuk még nem vagyok terhes,de hamarosan babát szeretnénk a párommal.166 cm vagyok és 96 kg,még szeretnék fogyni kb.10 kilót mielőtt baba lesz.
2010. szept. 3. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!